Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izületvédő, vitamin?

Izületvédő, vitamin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok, 2 éve edzek. Nem dolgozok óriási súlyokkal, 80 körül szériázok fekvenyomásnál, de igyekszem hétről hétre feszegetni a határaim.

A könyököm régen nagyon fájós volt és nemrég egy edzés után megfájdult a vállam. Nem az izom hanem érezhetően az izület. Ekkor gondolkoztam el,hogy beszerzek egy izületvédőt. Igazából kis pihivel elmúlt, de úgy vélem megelőzésképp sem árthat.

Ajándékba kaptam egy Heavy Duty 90 kapszulás kiszerelést, ami király, viszont ez havi 6-7 ezer forint, ami jelenleg nekem nem férne bele, mert most váltok vitamincsomagot is Mega Dailyről valami komolyabbra.

Érdekelne, hogy nem tudtok-e olyan multivitamin-pakról ami tartalmaz izületvédőket? Vagy ilyen nem létezik?

Ha nem, akkor próbáljam meg kiszorítani, a pénzt,esetleg valami olcsóbbat szerezzek? Gondoltam arra, hogy a napi 3 kapszulás adagot lecsökkenthetném 1-re így 3x tovább bírja, nem tudom ennek lenne-e értelme, hiszen nagy problémáim még nincsenek inkább biztonság és megelőzésképp veszem!

Köszi a válaszokat.

2017. jan. 29. 23:54
 1/3 A kérdező kommentje:

Gondoltam arra is, hogy eladhatnám és abból kijön 2 Joint-X is, ami már fél évre elég lehet.

Elsődleges kérdésem igazából, hogy létezik e ilyen multivitamin?

2017. jan. 29. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
szedd be a dutyt és vegyél j-x-et utána ne ezen spórolj szerintem. Illetve étkezési zselatin is nagyon jó és olcsó.
2017. jan. 30. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Létezik ha jól tudom de igen drága(tehát nem éri meg) de most nem nézek utána.
2017. jan. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!