Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » L-Carnitin+Chrome vagy Super...

L-Carnitin+Chrome vagy Super Fat Burner? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok tejesen képben mindennel, de ilyen hobbi szinten egy ideje edzek már és most szeretnék egy elkezdeni szálkásítani. Az étrendre figyelek, edzések után szoktam fehérjét inni (heti3x). Olyan 2 hete már kardiózók is az edzések végén (taposás vagy intervall futás). Szeretnék rásegíteni egy kicsit a dolgokra, ezért kérdezem, hogy mi az amit érdemes ilyenkor beszerezni?

Köszi előre is.

25/L

2017. jan. 28. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
3000mg L-carnitin, de ha nincs megfelelő diéta akkor semmit sem fog érni. Tudod mit utálok nagyon? :) Amikor azt írják, hogy edzés után szoktam inni fehérjét.
2017. jan. 28. 12:47
 2/8 A kérdező kommentje:

hát bocs, nem felbaszásból írtam :D

de köszi a választ.

2017. jan. 28. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen feleslegesek az ilyen cuccok. Jó kcal deficites étkezés + edzés és menni fog a dolog.
2017. jan. 28. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó cucc. Sokkal jobban bírom a kardiót. Okés, hogy diéta kell a fogyáshoz, de javít az állóképességeden, így keményebben tudsz kardiózni
2017. jan. 28. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezt használom:L-Carnitin+Chrome edzés előtt szoktam egy adagolókupakkal lenyelni.Úgy izzadok mint az állat,szerintem jó termék,nekem bevált
2017. jan. 28. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ismét :)
2017. jan. 28. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
l-carnitines talán jobb de vehetsz mindkettőt esetleg még 1 termogenikusat is. De keveset segítenek (talán a termogenikus többet).
2017. jan. 28. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem ér semmit. Alapvetően egyik sem éri meg az árát, mert ahhoz képest elhanyagolható a hatásuk. Tarts ki szépen a diéta és edzés mellett, és meglesz az eredménye! Ha sok a felesleges pénzed, akkor veheted akármelyiket, de csodát ne várj tőlük.
2017. jan. 29. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!