Ha minden gyakorlatnál szériázok mindegyik előtt kell 1-2 bemelegítő sorozat?
Figyelt kérdés
Ha például mellnél fekvenyomásnál se piramisba megyek föl,vagy guggolásnál is szériázok,akkor addig menjek föl,amíg el nem érem az adott súlyt és utána menjen 3-4 sorozat?2017. jan. 23. 12:54
1/2 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy először üres rúddal 20 ismétlés, aztán egy súly amivel 15 megy, majd 10 és jött az 5-ös széria.
2/2 anonim válasza:
Nagy súlyos alapgyakorlatoknál én mindig fokozatosan emelem a súlyt, mivel nagyobb a sérülésveszély. Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, evezés, mellről nyomás, ezek mind kényes ízületeket érintenek. Az utána végzett izolációs gyakorlatoknál már nem szoktam, mert addigra azok az izmok és ízületek már át vannak mozgatva (bicepsz, tricepsz, oldalemelés, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!