Léteznek olyan szteroidok, melyek helyileg fejtik ki hatásulat?
A "polyén" "ly" hát nemtudtaaaad???
Te vagy a poén fiam.
Naszóval. A viagrás mondjuk tényleg jó volt, de a kérdést komolynak szántam. Ez egy elméleti kérdés, nem akarok szteroidot használni, nem egy hobbikoxos cigó vagyok. A táplálkozáshoz és az edzéshez értek, olyan szinten, ami egy értelmes sportolótól elvárható. A szteroidokhoz viszont egyáltalán nem konyítok - szégyen, nem szégyen - ez van. Ezért tettem fel ezt a kérdést, mert volt egy agymenésem és kíváncsi voltam. Lehet, hogy hülye kérdés, lehet, hogy nem, de azért örülnék, ha jönne egy komoly válasz is, pl:
Nem, ilyen nincs./ vagy / Igen, van ilyen, a ...... cucc.
Van ilyen több is.
De itthon ritka, mint a többdiplomás cigányasszony.
Ilyen az esiclene, formeblone, pg2alfa serkentő.
Ezeket még külföldön a profik is alig tudják beszerezni, itthon nem is hallottak még ezekről.
"én nem tudok ilyen szerekről. "
Németben szoktam dolgozni egy clubban.
Itt a kidobók nagy része már nem használ ilyen idejétmúlt dolgokat,mint anabolikák.
Ált a növi meg különféle növekedés serkentőket nyomnak, de pár éve a pg2alfa is feltűnt, elég ígéretes, őszerintük.
Ahogy elnéztem némelyiket, igen csak megdobta őket tömegben, erezettségben, meg állításuk szerint erőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!