Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec mánia, zsírégetők,...

Scitec mánia, zsírégetők, szteroidok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérdésem 3 részből állna. Mennyire jók ár/érték/megbízhatóságban a scitec termékek? Van jobb gyártó ? Második része hogy milyen zsírégetőt ajánlatok? Amit tudni kell hogy 5-7 aerob edzés 1g kevert karnitin elötte. Melyik lenne legjobb ár érték arányban? Privátban részletesebben is leirom ha valakinek van kedve foglalkozni vele. Harmadik része pedig illegális doppingszerekre vonatkozik erről privátban szeretnék valakivel beszélni. (Natúr vagyok és maradok is )

Hozzá értők lehetőleg! Bárki szeretne beszélgetni a témáról (testépítés,erőemelés) nyugodtan keressen(nem vagyok kezdő). Előre is köszi.

2016. szept. 10. 01:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%

minden tápkieg márka ugyan olyan, mintegy hogy scitec vagy biotech vagy blade sport, csak MO-n nekik a legjobb a marketingjük.

nem kell zsirégető, nagy része nem is mükdöik

ha ennyire uj vagy a témába cuccot még hagyjad

2016. szept. 10. 01:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha nem érted a kérdést se miért kell írj ? Teljesen haszontalan válasz , kevés tudással.
2016. szept. 10. 02:04
 3/15 A kérdező kommentje:

Kifejtem:

Gyártók nem ugyanolyanok elég csak az árat nézni. Minőségben is vannak eltérések.

Nem az volt a kérdés hogy kell-e.

Hol írtam hogy "cuccozni" akarok?

2016. szept. 10. 02:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Érdekel a sport és ez a sport nincs szteroid nélkül így fontos megszerezzem a tudást róluk. Nem azért hogy szedjem. Az is érdekel hogy hogy készül a fehérje de attól még nem fogom szedni. Zsírégető nem teljesen haszontalan vagy nem haszontalan. Karnitin is fontos szerintem. Mást nem próbáltam így arról nincs tapasztalatom. Nem hiszem hogy a reklámot fizetem meg de ha igen erre is vonatkozott a kérdés. Ha az MHN nem reklámozz és ezért olcsó akkor jobb mint a scitec nekünk. Férfi vagyok.
2016. szept. 10. 02:38
 5/15 A kérdező kommentje:
elnézést elírtam. Fehérjét gyártani nem fogom ,szedni szedem.
2016. szept. 10. 02:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Pont itt nem fognak felvilagositani rola. Nem azert mert nem lehet, enis tudok 1-2 dolgot a doppingal kapcsolatban, de ez szoban is tobb ora hossza lenne.
2016. szept. 10. 07:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Tápkiegben a legjobb példa a kreatin monohidrát. Ugyan azt a monohidrátot árulja mindegyik, egyik 7000/kg másik 3000, mert más a matrica. Mindig beltartalmat kell nézni. 1g C vitamin akkor is 1g C vitamin ha a scitec árulja és akkor is ha a Myprotein.
2016. szept. 10. 09:19
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
Igen, a karnitin az aztán marha fontos tényleg. Iszonyat ostoba vagy, csak annyi a gond.
2016. szept. 10. 11:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hosszabb téma, én sem vagyok teljesen tudatlan de erről nehezebb információkat gyűjteni ezért gondoltam hátha akad valaki aki egy két linkel megdob, esetleg mond valamit.

Minden tápkieg gyártó megbízható? Ezek nincsenek bevizsgálva, gyártó saját felelősségre vállalja hogy nincs bennük mérgező anyag(azok vannak bevizsgálva amin ogyi jelzés van ha jól tudom). Biohealth amit én eddig nem láttam,most van és nagyon olcsó. Fura,nem igazán bízok benne de lehet hogy csak shopbuilderes infók miatt.

Utolsó meg emberileg nulla.

Köszönöm a többi választ.

2016. szept. 10. 13:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit magyarországon árulnak, az mind bevizsgált termék. Kivéve vatera, jófogás stb... Majdnem mindenki egy helyről szerzi a natúr fehérjét és azt ízesítik stb... A zsírégetők nem érnek semmit, kivéve az illegális cuccok. A szteroidokról most nem írok mert hosszú lenne. Őőőő mi volt még? Ja a Scitec. Szerintem nagyon túlárazottak a termékeik, főleg a 100% wpp.
2016. szept. 10. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!