Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec mánia, zsírégetők,...

Scitec mánia, zsírégetők, szteroidok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérdésem 3 részből állna. Mennyire jók ár/érték/megbízhatóságban a scitec termékek? Van jobb gyártó ? Második része hogy milyen zsírégetőt ajánlatok? Amit tudni kell hogy 5-7 aerob edzés 1g kevert karnitin elötte. Melyik lenne legjobb ár érték arányban? Privátban részletesebben is leirom ha valakinek van kedve foglalkozni vele. Harmadik része pedig illegális doppingszerekre vonatkozik erről privátban szeretnék valakivel beszélni. (Natúr vagyok és maradok is )

Hozzá értők lehetőleg! Bárki szeretne beszélgetni a témáról (testépítés,erőemelés) nyugodtan keressen(nem vagyok kezdő). Előre is köszi.

2016. szept. 10. 01:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Killerhagyma köszi a választ.

Sajnos semmi újat nem sikerült megtudnom, nagyon támadó jellegű az egész válaszadás. Ez nem az a kérdés ahol azt kérdezem hogy a fehérjének mi a mellékhatása. Nincsenek egyértelmű válaszok sem. herold ha esetleg van szakmai tudásod (bár kétlem hogy túl sok lenne) intelligencia, emberi viselkedés nagyon kevés. Szomorú mert egyre jellemzőbb a társadalomra ezzel elég sok kárt okoz.

Aki írta hogy a karnitin marha fontos... szintén. Megfelelő étrend,edzés mellett tápkieg sorrend: vitamin ásványi anyag fehérje bcaa után karnitin is sokat tud segíteni. Hozzátettem az én véleményem szerint.

2016. szept. 10. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyébként nézd csak meg, hogy az mhn mennyivel olcsóbb mint a scitec. Ráadásul még magasabb a fehérje tartalma is :)

[link]

2016. szept. 10. 17:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, néztem :) shopbuilderen nem javasolták illetve Bunny is mondta hogy már sok szar van a boltokban. Mivel ugyanaz a brigád így lehet hátsó szándék mögötte. Fontos nekem hogy megbízható legyen a termék és én úgy tudom ezek nincsenek bevizsgálva ami táplálékkiegészítő kategóriában van. Tudnál erről esetleg részletesebben hogy ki vizsgálja be? Ha tudnám hogy megbízható az összes akkor sokkal olcsóbban jönnék ki de egyenlőre csak azokat merem venni amit ismerek és nem nagyon olcsó.
2016. szept. 10. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Bunny szavára a semminél is kevesebbet adnék. Neki csak az a fehérje jó ami scitec vagy builderes, na meg vitargo nélkül se ér az ember semmit..
2016. szept. 10. 19:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek ebben.Nem csak a scitec van sőt.. De az ilyen számomra noname gyártókét nem veszem meg (egyenlőre). Ezekbe nem tudom mennyire lehet bízni? Szerintetek boltban nincs szemét? Mindegyikben az van ami a címkén? Én nehezen hiszem 5000 Ft-ért kapok egy kiló glutamint...
2016. szept. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!