Ha a súlyzós edzést abbahagyom a negyedénél, felénél, akkor az milyen hatással lesz az izmokra?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam valami jól (lehet, hogy influenzás leszek), de úgy gondoltam, hogy az edzés még menni fog. Rosszul gondoltam, abba kellett hagynom kb. a negyedénél. Ez a kis idő milyen hatással lesz rám?2017. jan. 13. 17:54
2/5 anonim válasza:
Az izmaid nem tudják, hogy te hány percig akarsz edzeni. Betegség érzetekor soha nem edzünk, alapszabály.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor most nagy bajt csináltam a szervezetemnek?
2017. jan. 13. 19:25
4/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ami fontos hogy a betegség ideje alatt nem edzünk, hanem kúráljuk magunkat.Alapból az influenzát végig kéne feküdni. Betegség alatt én próbálok ugyanúgy enni csak kevesebb CH-val,és a vitaminjaim mellé pluszba tolok még c-vitamin.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2017. jan. 16. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!