Tudnátok olyan "gyógyszereket" mondani amitől gyorsabban fejlődnek az izmok?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok jártas az ilyen pluszokban a testépítésnél, szteroidozni nem akarok de valami mégse túl natúr dologgal szeretnék még eredményesebben hozzá jutni a szálkás,izmos külsőért.(a proteinen kívül bármilyen ötletre nyitott vagyok legyen az zsírégető,izomerősítő)2017. jan. 8. 00:10
1/8 Kenzo Tenma válasza:
Kreatin, glutamin, bcaa, edzés előtti pörgetők, természetes tesztofokozók, multivitamin.
Mondjuk én egyedül a multivitamin szedését tartom érdemesnek, a többi nem sokat ér, egy nagyon kis plusz esetleg. Ha keményen dolgozol, jól kajálsz és eleget pihensz sok sok éven át akkor jól fogsz kinézni. Legyél türelmes és csináld rendesen.
2/8 anonim válasza:
Saját tesztoszteron fokozó cuccok (nálam ez a favorit),vitaminpakkok,,bedurrantók,regenerálók,teljesítmény fokozók,aminósavak,kreatinok..stb márkát nem írok, ahol a fehérjédet veszed ott érdeklődj.
3/8 anonim válasza:
gumimacis multivitamin
na az hozza a tömget.
6/8 anonim válasza:
Ha te a taplalekkiegeszitoket gyogyszernek hivod, akkor van meg mit tanulnod boven. Inkabb olvass, edz, pihenj es kajalj. En feherjen es multivitaminon kivul nem ajanlanek neked egyenlore semmit, csak folosleges penzkidobas ezen a szinten.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket és szerintem amíg megértenek ,hogy mire gondolok addig mindegy minek hívom. De amúgy nem a táplálék kiegészítők érdekelnek ,ezért a többiek teljesen tökéletes válaszokat adtak a kérdésemre.
2017. jan. 8. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!