Havi szinten 30-35 ezerből ki lehet egy étkezést hozni fogyókúrához?
Nagyon remek étrendet ki lehet hozni ennyiből, s még a kalóriaigényed sem számít olyan rengeteget, mivel plusz kalóriát olcsó bevinni, a fehérje már egész más.
A tojás remek forrás :)
Eszembe nem jutna fehérjésíteni a rántottát, szerintem az rossz, persze ez ízlés dolga. A főtt vagy töltött tojásnál már képes vagyok több fehérjét enni, ráadásul akkor a hozzáadott zsír is kiesik. S persze a sült fehérje is ehető, bár én inkább enyhén sajtozva szoktam sütőben megsütni a felvert tojáshabot (minimális kókuszzsírral, valahogy az kell bele), szuper.
15-20 ezerből is meg lehet lenni puritán stílusban anélkül, hogy szemét ételeket kellene enned. De 30-35 ezer sokkal jobb. Ha felvetne a pénz, se költenék többet, max. étteremben.
Amiket írtál, azok jó ételek, persze emberfüggő, hogy az embert mi segíti a fogyásban, a kalóriakeret is sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!