Elkezdtem a diétát, cukormentes energiaital mehet közbe?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 20:32
2/9 anonim válasza:
Mehet persze,de nem a legegészségesebb.Meg ha edzés előtt bedobsz egyet mindig akkor hozzászoksz és nélküle pl edzeni se tudsz szóval nem ajánlom ,de te tudod kalória nincs benne.
3/9 anonim válasza:
Mehet persze.Mondjuk én elhagynám a cukrot,energiaitalt,hasonló szenny cuccokat.
4/9 anonim válasza:
Kcal mínusz, fogyás
Kcal plusz, hízás
Minden más egyéni felfogás kérdése... attól, hogy te most azt a kcal-t gumimaciból meg redbull ból viszed be, vagy hajdinával meg natur pulykamellel, rövidtávon semmi lényeges különbség nincs...
Hosszútávon meg az egyik verzió valószínűbb, hogy civilizációs betegség okozta halálhoz vezet...
5/9 anonim válasza:
kcalt aligha lehet bevinni cukormentes energiaitallal...
6/9 anonim válasza:
-.- a válaszom arra irányult, hogy tök mindegy, hogy egészséges és tápanyagban dús ételből viszi be, vagy szemétből... nem pedig arra, hogy mentes energiaitalban van e kalória...
7/9 anonim válasza:
Akkor meg fogalmazz normálisabban, mert ebből:
"attól, hogy te most azt a kcal-t gumimaciból meg redbull ból viszed be"
pont az jön le, hogy kcalt tartalmazó energiaitalról beszélsz...
8/9 anonim válasza:
Egy szóval nem írtam, hogy mentes fedbullról beszélek...
Ha te vagy az egyetlen aki nem ért valamit egy fél hónapos kérdésnél, ne haragudj, de akkor nem én vagyok a hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!