Ti karácsonykor is tisztán ettetek vagy azért eleresztettétek magatokat az ünnepek alatt?
Voltak terveim, amik borultak (még a saját készítésű süti és szaloncukor sem volt szénhidrátszegény, igaz, alig ettem belőlük), de azért vigyáztam, nem akartam cukormérgezést kapni, az nem kellemes.
Csak szenteste nem ettem itthon, az az egyetlen étkezés belefért (illetve másnap a bejgli, 2 nagy rudat kaptunk, de a párom intézte a nagyját, sőt, a macska is odavolt érte). A szénhidrátbevitelem fő részét némi süti és egy kis finom házi meggyes itóka adta, plusz a franciasaláta. A rizst is erősen kerültem, felesleges szénhidrátbomba számomra. Rántott hús és sajt volt, mint mindig, annyi belefér.
A rendes étkezésem sokkal jobb, de néha nem árt egy kis változatosság s anyóst sem kell sokkolni azzal, hogy csak saját ételt eszem nála szentestén... Túl jó fej, jól is főz, nekem pedig belefér néha ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!