Ti mennyire tartjátok az étrendet Karácsonykor?
Figyelt kérdés
1-2 bejgli azért ott is lecsúszik a mákosguba mellé.2013. dec. 26. 08:54
1/12 anonim válasza:
Tömegelésnél belefér.
Diétát tartanám főleg, ha a vége felé vagyok mert akkor kb mindent elcsesztem, ha akkor összevissza zabálok :)
2/12 anonim válasza:
110%-ig! Semmi szemét nem ment, csak a csirke+rizs, tilápia... Igaz én ezt így időzítettem, mert februárban nem igazán fogok ráérni, és inkább a karácsonyi bejglit áldozom be, mint hogy februárban hajnali 4 körül menjek aerobozni minden reggel, ráadásul utcára.
3/12 anonim válasza:
Saxx ez a tilápia finom hal?
20g körül van a fehérje tartalma.
4/12 anonim válasza:
Én szeretem, ráadásul nagyon olcsón vettem, csak azért van ennyi. 999/kg áron vettem 10 kilót.
5/12 anonim válasza:
Megkóstolom mindenféleképp, én tőkehalat szoktam.
6/12 anonim válasza:
ezresért kilója nem is rossz :O Filé, vagy kell még csontozgatni?
7/12 anonim válasza:
Most néztem a neten filé annyi.
8/12 anonim válasza:
Hát mindjárt beruházok én is. Kár, hogy utálom a halat, de egy próbát megér.
On: Én szinte teljesen betartottam, pedig ektomorfként nem gond a félrekaja sem.
9/12 anonim válasza:
én mindent ettem ami csak otthon volt
10/12 anonim válasza:
Tartom, tegnap ment le egy kis csoki, meg 2 kisebb, 4-5 cm átmérőjű süti. Jobban biztos nem zsírosodtam tőle, ezen kívül meg nem tervezek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!