Mennyire lenne hatásos?
Figyelt kérdés
Most már tömegelek egy ideje, 3000 kalóriát eszek, számolom a makrókat. Tápkieget most 1 ideje csak B-complexet, és néha tejsavó fehérjét ittam amikor nem bírtam bevinni a fehérjét kajából. Úgy döntöttem hogy veszek most több tápkieget is. Tömegnövelő,Creator, még több vitamin, (fehérje az mindig van ha kell). Még gondoltam a scitectől a gh surge-re (viszonylag olcsó és sok jót írtak róla). Szerintetek mit vegyek még ami megdobhat? Általában nem szoktam ennyit költeni de most már 1 ideje nem vettem semmit.2016. dec. 29. 10:28
1/2 anonim válasza:
Amit írtál egyiket se ajánlom. Kreatin monohidrát,HMB ajánlom. Némelyik edzés előtt valami energizáló.
2/2 A kérdező kommentje:
a monohydratet próbáltam már 2x is nem annyira jön be nekem, nem annyira érzem a hatását, használok heti 2x max-
2016. dec. 29. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!