Kreatin kúra, hogyan és mire ügyeljek?
Na igazából csak annyit szeretnék hogy meddig kell feltölteni? Én egy 1-2 hónapra gondoltam.
Fejben megvan hogy hogyan kellene,csak azért még utánakérdezek a dolgoknak.Meg mire ügyeljek? És kell még valamit a kreatin mellé szedni? Fehérjeturmixom van.
Szerintem is elkezded szedni és lassan telítődik a szervezet. Nincs ezzel gond. Én is egy hónap kihagyás után három nap szedés után már éreztem a hatását ami összehasonlíthatatlanul sokkal jobb volt mint előtte. (Igaz, elkezdtem egy új dolgot is szedni a citrulim malátot, lehet annak is betudható a jóval nagyobb összhatás)
A kreatinnál a kihagyásra szükség van 2-3 hónap után, de lehet próbálni meddig van még hatása és azután kell kihagyni a szedést, akkor újra kezdve sokkal könnyebb és hosszabban bírod fáradás nélkül. Már próbálgattam és nekem így jött be.
Na meg még a kreatin mellé szedem a HMB-t, és a cirulin malátot ami értágító hatású Nitrogén Oxiddal támogatja a keringést. Próbáltam együtt mindhármat és nálam bevált.
A HMB a bevétel után másfél órával a legnagyobb hatású és kettő óra alatt esik a felére a koncentráció és a citrulinból a kezdetén 2 kapszula. A HMB-ből előtte egy órával időarányosan elosztva a fizikai teljesítés ideje alatt, óránként egy-két tbl. Napi maximum 5 tbl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!