Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan jöhet ez a fura érzés...

Honnan jöhet ez a fura érzés a gerinc környékén?

Figyelt kérdés
A gerincoszlopom közepe tájékán egy pontban finom, nyomó érzést érzek, mintha valaki ott tartaná az úját. Nem erősen, csak épphogy. Nem fáj, csak érzem, hogy van ott valami.

2016. dec. 23. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gerincgerdules. Nekem is ez volt es elmentem dokihoz, mondta hogy enyhe de akkor is ferde.
2016. dec. 23. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet köze rosszul kivitelezett felhúzáshoz, esetleg guggoláshoz? Nemrég kezdtem el mindkét gyakorlatot nagyobb súllyal, kisebb ism. számmal csinálni...
2016. dec. 23. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerintem állóvádlitól alakult ki, mert akkor kezdett el fájni, mikor a gépen megrogyasztottam a hátam kicsit és kezdett fájni. Felhúzás is lehet.
2016. dec. 23. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

inkább a görnyedt tartás okozza.

edzés közben általában egészséges tartásban van a gerinc.

viszont rendszeres púpos üléstől,vagy fázós előre esett vállú görnyedt tartással állás idővel okozhatja ezt.

felső háti gerinc torna kellene rá.

de ilyen hidegben bőven elég sok embernek,hogy van rajta egy nehéz pulóver,egy mellény meg egy nehezebb kabát napi pár órát.

és ez a súly ha nem figyelsz már húzhatja is lefelé és előre a vállaidat,kész a rossz tartás és ettől pont ott alakul ki zsibbadás,vagy fájdalom ahol írtad.

2016. dec. 23. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak annyit szólnék hozza felhúzásnál gondolom fordított fogással csinálod? Váltogatni kell mikor melyik kezed merre nézz mert ha nem akkor gerincferdülést okozhat vagy súlyosbíthatja. Hogy attól van e azt nem tudom
2016. dec. 23. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindkét tenyerem magam felé néz a gyakorlat közben, madárfogással csinálom, gurtnival.
2016. dec. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!