Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik 180 kilókat nyomkodnak...

Akik 180 kilókat nyomkodnak ki fekve, már nem valószínű, hogy naturálok?

Figyelt kérdés

2016. dec. 21. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"De nehezen tudom elviselni, ha egy ember nem lát túl a fitneszmagazinokon túl."

Én pedig azt tudom nehezen elviselni amikor valaki ilyen sötét, hogy azt hiszi hogy 540kg-mal lehetséges felhúzni naturalba (még kokszal is 1 milliárdból 1 ember)

Te tudsz akár a felével is felhúzni haver? Egy natural összeteszi a kezét ha 240kg-mal tud egy szabályos felhúzást végezni...

2016. dec. 27. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a guggolás volt de lényegtelen.Hermann Görner 1 kézzel képes volt 330 kg felhúzni(270 kg két ujjal).Szemtanúk is vannak rá.Nem szeretnék vitát nyitni, de hogy egy olyan ember mondja itt a baromságait aki sose edzet keményen...és aki több súlyt tud mozgatni az már szteroidokat használ.(szteroidokról is keveset tud, tudni illik az anabolikus szteroidok legyengíti az inakat.Ezért sok testépítő aki szedi ezeket, ínszalag szakadásban szenvednek.)
2016. dec. 27. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:

:DDDD

Gondolj bele. Ilyen súlyokat mozgat naturálon. Milenne ha elkezdene szteroidokat szedni ?

2016. dec. 28. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!