Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Műtét miatt kimaradt idő?

Műtét miatt kimaradt idő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lesz jövő év elején egy műtétem, és valószínűleg utána nem edzhetem két hétig, vagy egy hónapig. Pontosan nem tudom.

Azt kell tudni rólam, hogy van egy elég nagy izomtömegem, elég vastag vagyok. Viszont sosem volt kúrám, nincs semmilyen szer bennem, és nem is volt

Mire számítsak, ha mondjuk két hét kimarad az edzést illetően. Vagy akár egy hónap is. Felfogható jótékony pihenő időnek, vagy összébb esem?

2016. dec. 21. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
2 hét nem sokat vesz vissza, de 1 hónap teljes pihenő azért már meglátszik, megérzed majd. Bcaa-t/hmb-t szednék a helyedben azért, étrendet tartanám.
2016. dec. 21. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt át kell vészelned. Az egészség a legfontosabb. (mondom én :D)
2016. dec. 21. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 Kis plusz tesztótól senki se lett még egézségtelen. :'D
2016. dec. 21. 16:33
 4/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
1 hónap már érezhető lesz, 2. hétnél kezd a szervezet izmot bontani. Tartsd az étrendet szerintem is és nagy veszteség nem lesz. Az a kevés pedig majd visszajon 1-2 hónap alatt.
2016. dec. 21. 21:44
 5/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nekem amúgy 3 hónap maradt ki szintén műtét miatt és 5 kilót fogytam le nem olyan rég, de úgy, hogy nem kajáltam rendesen.
2016. dec. 21. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mutetem kb masfel het maradt ki de a kajamat se tartottam annyira. A forma nem romlott az ero esett vissza nagyon minimalisan fe az vissza is jott 1-2 het alatt.
2016. dec. 22. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!