Mire jó a fitness gumi szallag?
Sok női testepitonel láttam hogy fitness szallaggal is dolgozik
Úgy guggol,úgy csinálja a kitörést,persze még plusszba suly is van rajta
A hasazast is úgy csinálja stb
Miért jó az?
Plussz meg meg az lenne a kérdésem hogy lábra elég,hogy ha csak a guggolás csinálom.nagy súllyal és a csipoemelest(tudom ez inkább fenekre megy)
Mert a derekam nem bírja a nagy súlyt
..Elkezdtem erősíteni a gerincem és a derekam is,csak meg mindig nem értem századnak ahhoz,hogy minden gyakorlatot nagy súllyal csináljak,csak azokat a fő gyakorlatokat ugymondd
Jó ez így?
16/L
A gumiszalag a gyakorlat terhelésgörbéjét változtatja meg, kiküszöbölve a terhelés csökkenését mikor egyenesedsz fel. Ez egy haladó trükk, kezdőknek teljesen felesleges alkalmazniuk.
A guggolás a legjobb gyakorlat lábra, de önmagában nem edzi meg a teljes izomzatot, hacsak nem dőlsz nagyon előre (ami a hátad miatt offos), akkor a hajlító minimális terhelést kap. A csípőemelés ezt jól kiegészíti, sokan elfelejtik milyen jó medence-stabilizáló gyakorlatról van szó, nagy pacsi hogy csinálod. Még bőven van variáció, tudsz kitörésezni, váltott lábbal székre felállni, falnak támaszkodva guggolni (hack-gép otthoni változata), és persze vádli!!
Ha elég erősnek érzed a derekadat, bepróbálkozhatsz egy kondibérlettel, rájössz hogy ég-és-föld a terem meg az otthoni edzés! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!