Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Janos Orosz Fitness youtube...

Janos Orosz Fitness youtube csatornáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 01:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A János és a Chris Ho nagyon jó dolgot kezdtek el a magyar youtube-on. Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre vannak "szelíd" és értelmes magyar képviselői a fitness-nek a neten.

Főleg, hogy ő úgy tudom élelmiszermérnök, így nagyon jól elmagyarázza a kajákkal kapcsolatos dolgokat.

2016. dec. 8. 01:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Chris ho néha feltalálja a spanyol viaszt, ami nem baj, csak mivel 20 perc mire a maga stílusában körül ír egy 2 mondattal lerendezhető dolgot, néha idegesítő szám9mra...

De mivel szerintem a kezdőket meg a tiniket akarja megcélozni közönségnek ami látszik is azon amit a giliszta Varázsló gyerekkel művel szerintem tök jó, hogy kapott egy ilyen személyt a magyar youtube...

János meg valóban élelmiszer mérnök, ami önmagában semmit nem jelent, mert élelmiszer mérnök és élelmiszer mérnöknek is lehet fatálisan különböző véleménye arról, mi az egészséges...

Elég megnézni pl egy Vegan Tóth Gábort... aki ráadásul a gagyi veganok közé tartozik szerintem de ezt most nem fejtem ki...

A lényeg, hogy szerintem nagyon dogmatikus a srác, ami végülis nem baj, mert jól adja elő magát és a tipikus városi legendák mögötti valóságot tök jól szájbarágósan elmondja... pl túledzés, miért nem fejlődsz, ilyen témákban...

Amit szerintem nem jól csinál, hogy túl gyorsan okádja a videókat, amik szerintem túl rövidek (de legalább minőségiek), így félek, hogy hamar ki fog fogyni a témából... mint pl Jay Workout, aki az egyik kedvencem volt hasonló témában, de mostanság kínjábon, hogy legyen valami videó, már odáig süllyedt, hogy gameplay-t töltött fel... azt is 6 órásat... egy fitnesz vlogon...

Majd még ha egyszer rászánom magam, én leszek a következő gyöngyszeme a magyar youtubenak a vegan testépítős vlogommal :D

2016. dec. 8. 06:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Annyi, hogy míg Chris Ho-nál számomra a hitelesség megkérdőjelezhető, mivel egész évben tök jól néz ki, addig Jánoson látszik, hogy egy natural kissrác...

Nem mondom, hogy Chris koxol, de láttam már meg találkoztam sok olyan emberrel, akik igaz nem voltak hatalmasak, de előbb utóbb lebuktak a zuhanyzóban tűvel a combban...

2016. dec. 8. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
A célközönségük a nagyon nagyon kezdő réteg, nekik szerintem tök jó. Bár mutatnak butaságokat is nyilván, de ez más téma. Én is nézem a videóikat, viszont nem tanulás céljából, csupán kikapcsolódás. Chris amúgy nekem elég fura néha, közeli videókon elég nagynak tűnik, viszont pár fotón ami távolibb nem tűnik nagy cuccnak. Mármint ahhoz viszonyítva hogy 10 éve edz kb és felmerül a kox.
2016. dec. 8. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Eszembe nem jutna ilyen ilyen fos magyar csatornákat nézni. Ez max azoknak jó akik nem beszélnek angolul, bár 2016ban ez elég cink szerintem.
2016. dec. 8. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kikapcsolódásból nézem őket, szerintem még mindig jobb egy esti kajálásnál egy ilyet nézni, mint egy híradót, vagy Való világ 88ezredik részét...

De amúgy én kimondottan a fiatalokat szeretem ebben a témában, nekem rengeteg motivációt ad, ha azt látom, hogy a kis szarosok is csinálják :)

35/f

2016. dec. 8. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szar lenne ha csak a valóvilág meg ez lenne. Rossz érv.
2016. dec. 8. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem nézek tv-t 10 éve fingom nincs mi van ezen kívül...
2016. dec. 8. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is csak kikapcsolódásból / kíváncsiságból néztem pár videóját. Nem rossz újat nem mondott, de fiatalok közötti népszerűsítésnek jók ezek a videók.
2016. dec. 8. 16:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Chris szerintem nem naturál. Köszönöm a véleményeket.
2016. dec. 8. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!