Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tartsam fent az akarato...

Hogyan tartsam fent az akaratot és a kitartást?

Figyelt kérdés

Hogy érjem el, hogy ne legyen rajtam úrrá a lustaság, hogy seose álljak le, minden este neki foglyak és megcsináljam a gyakorlatokat, amiket eldöntötte, hogy csinálni fogok.

Kérlek segítsetek.

2016. dec. 18. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell minden este edzeni... (S a fogjak ly-nak elég durva nekem :D)

S nem hiszem, hogy bárki tud ebben segíteni, ezt neked kell rendbetenned a fejedben, esetleg máshol, ha nem lusta vagy, hanem túl fáradt.

Nekem az egyik módszer az, hogy nem gondolkodom, hogy akarom-e csinálni, csak nekiállok, ezt általánosan mondom, nemcsak edzésre. Bár amit nem szeretek csinálni, azt nem szoktam. Kész szerencse, hogy edzeni nekem jó, kivéve lábra, de gyakorolni kell az akaraterőt is :) Le lehet azért zavarni hamar.

Sokaknak segít, ha nem este, fáradtan állnak neki, hanem időt szakítanak rá reggel vagy amikor sikerül, illetve amíg lendületben vannak...

Jobb ötleteim nincsenek, bár ezek adott esetben nem rosszak. Neked kell érezned, kitapasztalnod, mi segíthet.

2016. dec. 18. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az első írja, át kell térni a délelőtti edzésre, ha lehet. Utána egész nap jobb a közérzetem is, nem úgy, mikor nap végén még fáradtan kellett nekiállnom edzeni.
2016. dec. 18. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kell áttérni, felsleges
2016. dec. 18. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az segít,ha addig végzek mindennel,míg bennem van a "menés". Tehát munka után egyből ahogy hazaérek nekiállok,mert ha leülök a kanapéra,onnan már nem kelek fel. Ez nálam beválik,hogy addig csinálok meg minden,amíg még nem pihentem meg.
2016. dec. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!