#9 Ez a te szégyened, hogy valaki alapból néz ki így, te pedig 3,5 év alatt is voltál annyira nyomorult, hogy nem jutottál el egy totál kezdő fizikumig. Grat.
2016. dec. 17. 16:24
12/23 Kenzo Tenma válasza:
Azért alapból senki nem néz ki így. De 3,5 év alatt azért el kell tudni érni.
2016. dec. 17. 17:05
13/23 anonim válasza:
Dehogynem. Ismerek ilyet, de nem érdekel, gondoljon mindenki azt, amit akar.
2016. dec. 17. 17:15
14/23 anonim válasza:
Persze, ezen az oldalon mindenki ismer olyat aki alapból szálkás 38-as karral kezdi úgy hogy eddig semmit se csinált, 10%-os testzsírral.
2016. dec. 17. 17:20
15/23 anonim válasza:
Ez a kar kb 34-35 10% tzs-vel. Ezen mi olyan elérhetetlen? Én 35-ös karral kezdtem edzeni, egy jó fizikummal és genetikával megáldott ember nézhet ki így bőven.
Nem tudom mit kell odáig lenni az ilyen nulla formáktól, magamutogatásra való csak a 14 éves tinilányoknak, ha ez a cél, akkor lehet edzeni ezért is. Semmi alázat, dolgozni meg minek egy jobb formáért ugye.
2016. dec. 17. 17:24
16/23 anonim válasza:
Jó az a kar 38-39nek is, mióta van itt ennyi retardált?, ilyen szárazságot és izom kerekséget, csak cuccal tudsz elérni, ekkora tömeg mellett is, aki pedig jobban néz ki a tagnál, jöhet a kép.
2016. dec. 17. 17:28
17/23 anonim válasza:
Sajnálatos, hogy 38-39-nek látod a 35-ös kart. Tudjuk, ha valaki nem néz ki sehogy, az az ilyen hulladék formát is élteti. Szégyen, hogy ilyenek válaszolgatnak itt, akik szerint ez cuccos forma meg mekkora meló elérni.
2016. dec. 17. 17:48
18/23 anonim válasza:
Mióta, edzel? tippre fél évet mondanék, mint már mondtam, a közelében se vagy a srácnak, ha pedig igen, HAJRÁ, jöhet a kép
2016. dec. 17. 17:50
19/23 anonim válasza:
Koxolok kispocs. Mindjart kuldok neked kepet hogy megnyugodjon a kicsi szived, hogyne. Annyira nincs kozotok az egesz sporthoz hogy az valami vicc. Ha igy se nezel ki mint ez a fiu, akkor nem is ertem mit valaszolgatsz itt a temaban, mert hiteltelen vagy, alapbol ez a forma is nulla, ha te meg ilyen se vagy akkor ne is beszeljunk rolad.. :D
Izomkerekseg nem hozhato jezusom :DDD Izom sincs ezen az emberem kb :D. Kockas a hasa meg beallitja a fenyeket es mar o itt a koxos gyerek. Siralom ami itt megy.
2016. dec. 17. 17:55
20/23 anonim válasza:
"Koxolok kispocs. Mindjart kuldok neked kepet hogy megnyugodjon a kicsi szived, hogyne."
Ennyi elég is volt, köszöntem. Te se nézel ki sehogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!