Nincs valahol edzőtárs kereső weboldal?
Figyelt kérdés
Debrecenben lakom. Egyszerűen nem találok normális edzőtársat. Az igazán komoly arcok a Cutlerben edzenek, de nekem az messze van...ahol én edzem ott meg mindenki fitneszes, őket pedig hiába próbálom csábítani a jóra, mondjuk egy kiadós lábazásra 1-2 hét után már látom, hogy nem szívesen jönnek velem edzeni.
Pedig natural vagyok úgyhogy nem dolgozom komoly súlyokkal. Tényleg annyi igényem van, hogy LEGYEN OTT heti 3 alkalommal...ez olyan nagy kérés? csak egy kicsit kell sportszeretőnek lenni hozzá. Valahol lehet komoly edzőtársat találni?
2016. dec. 12. 20:06
11/16 anonim válasza:
40 kilós egykezest, ha kinyomod vállból, akkor fel is kell tudni adni magadnak.. Én is feladom, nem kell hozzá senki. Guggolni is annyival guggolok, amennyivel tudom, hogy felállok még, fekve is így van, mindennél így van.
12/16 anonim válasza:
Hát ha a szériasúlyod nem tudod felvenni az érdekes.
13/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék egy edzőtársat. 21 éves lány vagyok, budapesti.
14/16 anonim válasza:
Ja majd te fogod neki feladni a 40 kilósokat kisszivem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!