Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs valahol edzőtárs kereső...

Nincs valahol edzőtárs kereső weboldal?

Figyelt kérdés

Debrecenben lakom. Egyszerűen nem találok normális edzőtársat. Az igazán komoly arcok a Cutlerben edzenek, de nekem az messze van...ahol én edzem ott meg mindenki fitneszes, őket pedig hiába próbálom csábítani a jóra, mondjuk egy kiadós lábazásra 1-2 hét után már látom, hogy nem szívesen jönnek velem edzeni.

Pedig natural vagyok úgyhogy nem dolgozom komoly súlyokkal. Tényleg annyi igényem van, hogy LEGYEN OTT heti 3 alkalommal...ez olyan nagy kérés? csak egy kicsit kell sportszeretőnek lenni hozzá. Valahol lehet komoly edzőtársat találni?

2016. dec. 12. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb mint barátnőt :D Gondolkodtam rajta hogy milyen sikere lenne egy ilyen odlalnak de nem tudok róla hogy létezne.
2016. dec. 12. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó lenne egy hasonló edzőtárs, mint én. Aki ugyanúgy komolyan veszi a sportot, nem úgy mint a lökött oszt. társaim. :) (Dunaújváros)
2016. dec. 12. 20:14
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Melegmacik.hu

Komolyan, nem igaz, hogy képtelenek vagytok egyedül edzeni. Ez nem valami közösségi élmény.

2016. dec. 12. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Ma is egyedül edzettem, meg előtte is, csak jó lenne valaki, akivel pihenés közbe lehet dumálni, segitene nagy súlynál az utolsó nyomásba, edzés után elmennénk kajázni valahova. Érted?
2016. dec. 12. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez még mindig úgy néz ki összemosnád a társkeresést az edzéssel.
2016. dec. 12. 20:42
 6/16 Szergej55 ***** válasza:
0%
Egyedül nem megy?
2016. dec. 12. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb, ha elkötözöl és felkeresel egy bizonyos CT Fletcher nevű embert...
2016. dec. 12. 21:36
 8/16 A kérdező kommentje:

Ahan...mondjátok már meg nekem, hogy ki fogja feladni a 40 kilós egykezest a vállból nyomáshoz? Szerinted fel tudom tolni magamtól, amikor a két súlyzó nehezebb, mint én? ;)

Ki segít bele a 9-10. ismétlésbe, ha már nem bírom magamtól, mondjuk az oldalemelést? Nem gondoljátok, hogy majd nem csinálom... :D

Ki fog a hátam mögött állni a guggolásnál amikor már majd megdöglök de még akarok többet?

Ki szedi le a fekvenyomásnál a súlyt, ha én úgy döntök, hogy nekem KELL az a plusz 3 ismétlés ami már bizonytalan?

Sorolhatnám még...

Edzőtárs nélkül én még nem láttam csak pinalegyezést, komoly edzést még soha.

2016. dec. 13. 10:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Mindjárt jön valami kocagyúrós és megmondja, hogy minek edzek ilyen súlyokkal...köszi, megelőztelek, már nem kell ideírnod.
2016. dec. 13. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
42%
Hát szerintem van abban valami röhejes, hogy egyedül nem tudod felvenni azt a súlyt amivel nyomni akarsz. Nekem ez ilyen fél munka. Nem szeretek másra szorulni ilyen szinten. Ennek a folyton bukqsig edzésnek meg megint semmi értelme. Amúgy ha neked ez ekkora probléma fizess egy edzőtt az majd kiszolgál téged, mint egy komornyik, ha már képtelen vagy lenyomni egy edzést segítség nélkük, hogy az ne legyen pinalegyezés, te hardcore arc:)
2016. dec. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!