Nincs valahol edzőtárs kereső weboldal?
Debrecenben lakom. Egyszerűen nem találok normális edzőtársat. Az igazán komoly arcok a Cutlerben edzenek, de nekem az messze van...ahol én edzem ott meg mindenki fitneszes, őket pedig hiába próbálom csábítani a jóra, mondjuk egy kiadós lábazásra 1-2 hét után már látom, hogy nem szívesen jönnek velem edzeni.
Pedig natural vagyok úgyhogy nem dolgozom komoly súlyokkal. Tényleg annyi igényem van, hogy LEGYEN OTT heti 3 alkalommal...ez olyan nagy kérés? csak egy kicsit kell sportszeretőnek lenni hozzá. Valahol lehet komoly edzőtársat találni?
Melegmacik.hu
Komolyan, nem igaz, hogy képtelenek vagytok egyedül edzeni. Ez nem valami közösségi élmény.
Ahan...mondjátok már meg nekem, hogy ki fogja feladni a 40 kilós egykezest a vállból nyomáshoz? Szerinted fel tudom tolni magamtól, amikor a két súlyzó nehezebb, mint én? ;)
Ki segít bele a 9-10. ismétlésbe, ha már nem bírom magamtól, mondjuk az oldalemelést? Nem gondoljátok, hogy majd nem csinálom... :D
Ki fog a hátam mögött állni a guggolásnál amikor már majd megdöglök de még akarok többet?
Ki szedi le a fekvenyomásnál a súlyt, ha én úgy döntök, hogy nekem KELL az a plusz 3 ismétlés ami már bizonytalan?
Sorolhatnám még...
Edzőtárs nélkül én még nem láttam csak pinalegyezést, komoly edzést még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!