Milyen kreatin lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
Scitectől ajánlottak valamilyen kreatint (sajnos elfelejtettem a nevét), azthiszem hogy az olcsóbbak között volt és hogy védi az izületeket is??!! Ennyi rémlik.
18 éves vagyok amúgy, étrend rendben van és kipróbálnám a kreatint és szerintetek melyikkel lenne érdemes elkezdeni?
Köszi
2016. dec. 7. 14:00
1/8 anonim válasza:
Kreatin monohidrát, az meg, hogy milyen márka van ráirva pont mindegy.
2/8 A kérdező kommentje:
Az por vagy kapszula?
2016. dec. 7. 14:17
4/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem a scitec féle monohidrátot venném mert rettentően drága.
5/8 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz?
2016. dec. 7. 14:48
6/8 anonim válasza:
Én legutóbb myproteintől rendeltem, 1kg monohidrát volt akcióban 3000Ft.. Most ha jól látom 3500 Ft körül van. Scitec ugyan ezt a mennyiséget adja közel 10 ezerért.
7/8 anonim válasza:
A gyártó mind1,azt kell megnézni mi van benne. Amit be tudsz szerezni olcsón( furán hangzik :D ) .
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz az oldódással szenvedni, akkor mikronizált monohidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!