Melyik multivitamint válasszam?
Mind a 3 jó is...
De ezek csak étrend kiegészítők... tele zsírban oldódó vitaminokkal, ha pl nincsenek meg mellé a bélbe a megfelelő anyagok, akkor felszívódni is képtelen jó részük... ahogy a dobozukra is rá van írva, egyik sem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást...
Évekig szedtem a multi pro-t vakon kérdés nélkül, tavaly nyáron egyszer elfelejtettem venni, aztán i
Utána mindig toltam halasztottam, hogy majd holnap... mikor már 2-3 hónapja nem szedtem, de se erőszintben se semkiben nem éreztem változást... már másfél éve nem szedek multivitamint és még mindig nem hiányzik az életemből...
Mondjuk én rengeteg nyers és főtt zöldséget/gyümölcsöt eszem...
Nagyon kevés olyan zöldség és gyümölcs van amit megeszek.
Uborka, paradicsom, retek, káposzta, banán, alma.
Mást nem szeretek és a fentieket is ritkán eszem.
Jobb híján az a választásom maradt, hogy szedjek valamilyen vitamin készítményt.
Ha értelmes választ nem tudsz adni a feltett a kérdése, miért fáradozol mégis? Vagy azt gondolod ettől majd fogok több zöldséget enni, mint most?
Tisztában vagyok vele, hogy nem jó, hogy nem eszem, de nem szeretem, undorral tölt el, ha a felsoroltak közül bármit is meg kell ennem.
Légyszíves, ha nem tudsz válaszolni a feltett kérdésre, akkor feleslegesen ne pazarold rám az energiáidat! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!