Mi a véleményetek az ételtársításról?
Figyelt kérdés
Így elég nehéz lenne összeállítani egy testépítői étrendet. Én is puffadok a fehérje-szénhidrát egyszerre való fogyasztásától.
2016. nov. 30. 18:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem meg más oldalról lenne érdemes közelítened.Elsőre kiveszed a tejtermékeket a glutént az étrendből és majdnem biztos hogy pár hét alatt amíg kiürülnek a szervezetedből ezek,megszűnik minden puffadásos problémád.
2/9 A kérdező kommentje:
Már próbltam, igaz, csak 1 hétig nem fogyasztottam őket, de ugyanúgy puffadtam.
2016. nov. 30. 19:05
3/9 anonim válasza:
Egy hét alatt nem ürül a glutén és a laktóz.
4/9 A kérdező kommentje:
Laktózt nem eszek egyáltalán, arra érzékeny vagyok. Csak laktózmentes tejtermékeket.
2016. nov. 30. 19:24
5/9 A kérdező kommentje:
De ha egy hétig elhagytam a tejtermékeket és a glutén miért puffadtam fel újra és újra? Reggel lapos a hasam.
2016. nov. 30. 19:25
6/9 anonim válasza:
Mert az irritált bél,a bél áteresztés az allergizált gyulladásban lévő állapot nem szűnik meg egy hét alatt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. nov. 30. 19:40
8/9 anonim válasza:
Jogos, én is ajánlom a glutén elhagyását, szerintem elég könnyű, bár van, aki küzd vele.
Ami a cikket illeti, nem mindenkinek lenne ez jó. Ismerek olyat, akinek muszáj mindent sok szénhidráttal enni, különben rosszul érzi magát. No meg nem is élvezi a dolgot.
A táplálkozás terén azt tanultam meg, hogy van pár alapdolog, szokásos emberi működés, de szinte mindenre van ember, akinek pont az jó, aminek nem kellene s az rossz s attól működik roppant rosszul, amit nagy erőkkel ajánlanak. Találd meg, milyen étrend való neked, nem mindenkinek ugyanaz a jó.
9/9 anonim válasza:
Nekem működik,sokkal könnyebb az emésztésem tőle,energikusabb vagyok.Puding próbája az evés,csak ezt tudom mondani.Először én is cinikus voltam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!