Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítéshez mik kellenek?

Testépítéshez mik kellenek?

Figyelt kérdés

Kell vitamin stb?

Mik kellenek? Nehezen hizó típus vagyok. Fehérje gondolom kell, meg tömegnövelő is nem?

2016. nov. 27. 13:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Teljesen jó alkalom arra, hogy megtanulja a helyes táplálkozást. Én kezdőként (ami most is vagyok) már évek óta elég sokat tudtam erről, igaz, tiniként még kb. semmit. Pedig jó lett volna.
2016. nov. 27. 15:13
 12/30 anonim ***** válasza:

Jó étrend nélkül pont semmit nem ér a cukros víz(tömegnövelő)...

Olvasd csak el a sárga kapszulát.

2016. nov. 27. 15:18
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Istenem... Egy teljesne kezdő ember nem fogja betartani az étrendet, ha megfeszültök akkor sem. Ahhoz motivációra és elszántságra van szükség, ami ekkor még nincs meg. Persze amint elkezded látni magadon a változást te magad fogod igényelni a helyes táplálkozást, ami az egésznek az alapja. Mivel soha nem láttam olyan embert aki az első naptól kezdve h lement a terembe, helyesen étkezik, ezért ajánlottam a "tömegnövelőt", mivel rendes étrend nélkül azzal eltudsz érni némi kcal pluszt. Idővel pedig ő maga fogja rendben tenni az étrendjét. Így már stimm srácok?
2016. nov. 27. 15:23
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem :D. Értem de akkor is kell az étrend amit lehet lazábban is értelmezni. Az hogy reggel este bedob 5-5 tojást meg iszik egy fehérjét keződként is megcsinálja bárki. 80-90g fehérjét bevisz és mellé még eszi a szokásos kaját 2-3 étkezésben és már majdnem jó is.
2016. nov. 27. 15:49
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Ha minden reggel es este megkéne ennem 5-5 tojást hamar megundorodnék tőle, arról nem is beszélve hogy erre nekem pl nincs is időm reggelente, meg energiám se.

De értem mit akarsz mondani, lényeg a lényeg kérdező, próbálj meg sok húst, tojást enni. Napi szinten 1,5g/tskg fehérjét jó lenne bevinni, én csak az állati eredetűt számolom, van aki a növényit is, ez rajtad áll.

ÉS, [link]

Egy ilyennel nyugodtan kiegészítheted az étrended. Ez egyáltalán nem cukros, persze vehetsz egy fehérjét + zabot mellé, ugyan az . Csak így kényelmesebb.

2016. nov. 27. 16:17
 16/30 anonim ***** válasza:

"Ahhoz motivációra és elszántságra van szükség, ami ekkor még nincs meg. Persze amint elkezded látni magadon a változást te magad fogod igényelni a helyes táplálkozást,"

Áruld már el, egy magát nehezen hízónak tartó, hogy fog magán változást látni, ha nincs kaja amiből változhatna a teste?...

2016. nov. 27. 16:20
 17/30 anonim ***** válasza:
2.5 kg ért adjon ki 8000ret.... gratulálok igazi idióta vagy...
2016. nov. 27. 16:22
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 16-os, 8 ezer ft akkora pénz? Mint írtam a fehérje+ zab komb ugyan az és olcsóbb, őszintén szólva annyira primitív vagy, hogy nincs kedvem veled vitázni.

De válaszolok a kérdésedre,

"az, hogy egy kezdő testsúlya megugrik az számos biológiai folyamat eredménye A kezdő testépítő súlya nem a gyorsabb izomgyarapodás miatt nő, hanem az addig nem használt izmok glikogénraktárak töltődnek fel, a szövetek közé a terhelés miatt több vér tódul, a sejtek megtelnek vízzel etc...de attól még nem lesz több izmod, csak teltebbek(=nehezebbek) lesznek"

tehát egy kezdő lát majd magán változást , a fent említett okok miatt.

2016. nov. 27. 16:30
 19/30 anonim ***** válasza:
Tehát az elméleted szerint a semmitől nő a kezdők izma... de én vagyok a primitív hülye... :D
2016. nov. 27. 16:42
 20/30 anonim ***** válasza:
22%
Értelmezd már a szöveget normalisan...
2016. nov. 27. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!