Testépítéshez mik kellenek?
Kell vitamin stb?
Mik kellenek? Nehezen hizó típus vagyok. Fehérje gondolom kell, meg tömegnövelő is nem?
Jó étrend nélkül pont semmit nem ér a cukros víz(tömegnövelő)...
Olvasd csak el a sárga kapszulát.
Ha minden reggel es este megkéne ennem 5-5 tojást hamar megundorodnék tőle, arról nem is beszélve hogy erre nekem pl nincs is időm reggelente, meg energiám se.
De értem mit akarsz mondani, lényeg a lényeg kérdező, próbálj meg sok húst, tojást enni. Napi szinten 1,5g/tskg fehérjét jó lenne bevinni, én csak az állati eredetűt számolom, van aki a növényit is, ez rajtad áll.
ÉS, [link]
Egy ilyennel nyugodtan kiegészítheted az étrended. Ez egyáltalán nem cukros, persze vehetsz egy fehérjét + zabot mellé, ugyan az . Csak így kényelmesebb.
"Ahhoz motivációra és elszántságra van szükség, ami ekkor még nincs meg. Persze amint elkezded látni magadon a változást te magad fogod igényelni a helyes táplálkozást,"
Áruld már el, egy magát nehezen hízónak tartó, hogy fog magán változást látni, ha nincs kaja amiből változhatna a teste?...
Kedves 16-os, 8 ezer ft akkora pénz? Mint írtam a fehérje+ zab komb ugyan az és olcsóbb, őszintén szólva annyira primitív vagy, hogy nincs kedvem veled vitázni.
De válaszolok a kérdésedre,
"az, hogy egy kezdő testsúlya megugrik az számos biológiai folyamat eredménye A kezdő testépítő súlya nem a gyorsabb izomgyarapodás miatt nő, hanem az addig nem használt izmok glikogénraktárak töltődnek fel, a szövetek közé a terhelés miatt több vér tódul, a sejtek megtelnek vízzel etc...de attól még nem lesz több izmod, csak teltebbek(=nehezebbek) lesznek"
tehát egy kezdő lát majd magán változást , a fent említett okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!