Szerintetek milyen, h 14evesen, gurtni nelkul, felhuzok 125kg ot?
Figyelt kérdés
179cm, 92kg. 14/F2016. nov. 25. 22:29
1/9 anonim válasza:
Én 14 évesen tudtam 3db 50kg os cementeszsákkal lépcsőzni, most 35 évesen alig bírom bekötni a cipőfűzőm, pedig 10 éve járok az edzés mellé gyógytornára...
2/9 anonim válasza:
Ha lenne fiam akkor jobban örülnék ha 50 kilós kis csajokat húzna magára és nem lenne elhájasodva 14 évesen.De ennyi idősen ekkor túlsúly az inkább táplálkozásbéli és egészségbéli kudarc.
3/9 Kenzo Tenma válasza:
#1 Miert, pontosan mi tortent?
Amugy szep eredmeny kerdezo!
4/9 A kérdező kommentje:
2es, Mobil gondolid h elvagyok hajasodva??? Nyilvan van rajtam felesleg de elhájasodva nem vagyok. Am meg sztem teis vmi nagypofaju pawagyerek lehetsz....mert egy apa egy full idegen gyereknek nem Ir ilyet😂
2016. nov. 25. 22:53
5/9 A kérdező kommentje:
Am az ertelmes valaszokat koszonom☺
2016. nov. 25. 22:54
6/9 anonim válasza:
Azt mondta, hogyha "lenne fiam". Tehát nem "apa".. még.
Továbbá, szerintem is van rajtad felesleg bőven. Mivel nem olyan rég óta kezdhetted a testépítést így nem lehet rajtad még túl sok izom. Ergo már 79 kilósan is lenne rajtad felesleg gazdagon.
Viszont az eredmény brutál jó. Csak vigyázz, mert a felhúzás nagyon kegyetlen gyakorlat. És te még tetszik nem tetszik növésben vagy. Az a néhány centi nagyon is sokat fog számítani évek múlva hidd el.
Én amúgy szerintem 3 év edzés után húztam fel ennyit. Pedig én elég erős voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
10honapja kezdtem a testepitest. Koszonom a biztatast☺
2016. nov. 25. 23:28
8/9 anonim válasza:
Jó. 16-17évesen én 3-4 hónap után húztam 85 kiló testsúllyal 150-et kétszer. Nem mondanám brutál jónak mert testsúlyod van de a korodhoz képest igen jó. Óvatosan! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom☺ de azert egy 16eves gyorsabban fejlodik,mivel több tesztót termel
2016. nov. 26. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!