Most kezdtem a testépítést. Tudnátok segíteni?
Elég vézna gyerek vagyok, most kezdem majd a testépítést. Szeretnék + kilókat felszedni , majd az eldolgozni . Gondolkodok hogy milyen fehérjét + tömegnövelőt vegyyek.
Milyen ajánlotok? Illetve ezek mellé kell még kreatin + aminosav is? Milyen ajánlotok?
első hogy legyen étrended
kiegészítésnek vitaminok,fehérje,szénhidrát.
fehérje tejsavót ajánlok,mhn ha ízesített kell,myprotein ha minél olcsóbb legyen,abból az ízesítetten 5kilós csak 16ezer.
szénhidrátnak dextróz edzés utánra.
kreatin kezdésnek nem kell,aminosav is max akkor ha majd később szálkásítasz de akkor sem kötelező.
(focizom, így van itthon iso whey zero.)
haverom is focizik de nincs otthon neki iso whey zeroja,vagy most ez hogy kapcsolódik a focihoz?
nem kell helyette másik teljesen jó az is csak nem pénztárca barát,de amúgy jó fehérje.
mhn a legjobb ár/érték arányú fehérje amivel találkoztam
először is azt kéne tudni hogy hány kiló vagy
kilónként 2g fehérje 5g szénhidrát 1g zsir, 60kg esetén tehát 120,300,60 ezeknek nem kell full pontosan meglenni minden nap, de nagyjából legyen meg, ha meg vézna vagy akkor az a lényeg hogy ez mind legyen meg és ha jön még pluszba akkor zsirosodsz ami talán nem is hátrány neked eleinte, legalább nagyobbnak látszol
semmilyen tápkieget nem ajánlok, csak fehérjét azt is csak kényelmi szempontból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!