olyan alacsonynak tűnik a gyerek, és rohadtul esztétikus szerintem, natural 1-2évre tippelek, 170centihez szerintetek ez mennyi idő? másfél év? tzs mennyi lehet 10-12%?
2016. nov. 24. 19:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem level 2. 1-1,5 év kb, bár nem mindegy honnan indulsz. De egy igazi kis csicska kinézetű.
2016. nov. 24. 19:25
2/9 A kérdező kommentje:
1 igen abban igazad van:D nem szimpatikus nekem sem, de azért örülnék ha itt tartanék(nem azért mert ez a kis tiniribäncok vágyálma:))
2016. nov. 24. 19:28
3/9 anonim válasza:
Azert nem egy csoda genetika :) de naturalban hozhato. Kb 2 ev, de attol fugg honnan indulsz. Tzs 12-15 korul lehet kb.
2016. nov. 24. 20:39
4/9 anonim válasza:
A karom kitakarná az egész gyereket.
2016. nov. 24. 20:44
5/9 A kérdező kommentje:
4-es dobj képet vagy maradj csöndben, nem azt kérdeztem, hogy tudnád kitakarni...amúgy meg neten nem kell arcoskodni, mert (legalább is én) egyből arra asszociálok, hogy egy 16éves unatkozó hülyegyerek vagy
2016. nov. 24. 22:17
6/9 anonim válasza:
Ez nem arcoskodás volt, ez tény, nulla tömeg, a csávó van vagy 160 centi meg 50 kiló. Így egyedül jól néz ki, de ha egy normális méretű ember mellé áll, már akkor nevetségesnek tűnik.
2016. nov. 25. 07:54
7/9 mannnocska válasza:
Ez csak a tipikus testképzavar, ami itt sokakon uralkodik.
Alapból az a lényeg hogy önmagadhoz képest jól nézz ki, és a saját arányaidtól. Ezért 50% alatti ez a gyerek is, önmagának, és a testépítésnek mond ellent. Nem tudom miért kell egy 160cm-s emberkén akkora tömeg lennie mint ami egy 185 magason is elismerésre méltó. Csak egy mérges kismajom gondolkozik így.
Kinek inge persze.
2016. nov. 25. 11:02
8/9 A kérdező kommentje:
#7, szerintem is mindenkinek magához képest kell kitűznie a célokat, nem véletlen van az erőemelésben is ilyen-olyan kategória,boxban súlycsoport, stb.
a 44%osnak ugyanazt tudom mondani, dobj képet... vagy keress egyet googlen aztán nyomjad a popcornt
2016. nov. 25. 17:11
9/9 anonim válasza:
Minek dobjak? Pont most írtad, hogy nem másoknak kell megfelelni, én sem akarok neked. Vagy elhiszed, vagy nem, lesz arom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!