Miért van az, hogy Floridában jól felszerelt profi edzőtermek havi díja 30-35$? Több városban is megfordultam ( Miami, Orlando, Tampa) sosem volt 35$ nál tobb . )
Magyarországon egy jó terem 12-14 ezer.
Amerikában olcsóbb a terem???
Hatalmas lehúzás.
Szerintem reális ár 3-4 ezer lenne
New yorkban éltem, kezdjük ott, hogy 10* annyian járnak egy terembe mint MO-n...
folytassuk ott, hogy Magyarországon veszel 1 bérletet és egész hónapban/évben ugyan oda jársz...
USA-ban rengetegen vannak, akik üzleti útban, stb stb de átutazóban vannak... és napi díjat fizetnek és leginkább abból élnek a termek...
The Bronx-ban jártam az astral fitness-be, $50 1hónap, $390 1év és $10 egy nap... a legtöbben napi jegyet vesznek, és mindig fullon volt a terem...
itthon meg egy napijegy fele annyiba kerül és alig veszi valaki, max pesten a komolyabb termekben, meg akik "ki akarják próbálni" aztán soha többet nem mennek...
Hogy lenne drágább a marha?
Az ott nemzeti étel... Nem hiába van szárított marhafalat amit nálunk nem is lehet kapni.
hogy ne lehetne kapni...
De még mindig állítom .
Igen drágább a marha Amerikában .
16-os, ha azt mondom hogy nálunk nem lehet bugattit kapni akkor te linkelsz egy viszont eladót aki majd eladja egy magyar nyelvű oldalon?
Elmondom neked hogy ezeket a marhafalatkákat kb 2-3 helyen lehet megvenni az országban (2-3 üzletben). Talán a British store az egyik... de amiket linkeltél hát kétlem hogy nem csak webáruházak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!