Asddasasdasdasdasd kérdése:
Fehérje poroknak van értelmük?
Figyelt kérdés
Láttam Facebookon egy fehérjés vödör címkéjét 30 grammban 21,5g fehérje ez egy adag. És azt nem értem hogy pl haverok meg az edzős közösség mért van odáig meg vissza a fehérjéért hogyha ez ugyan ott van mintha megevett volna az ember 100g csirkemellet. A reklámok alatt írták hogy így meg úgy hatott meg ekkorát nőttem közben meg nem ugyan ott lenne az ember ha 100g csirkemellet eszik még? (vagy valamit rosszul tudok?)2016. nov. 15. 20:39
11/13 mannnocska válasza:
Étrend - kiegészítő.
Benne van a nevében, hogy micsoda, és mire jó. Ha kajából nem tudsz elég fehérjét bevinni, akkor szedd.
12/13 anonim válasza:
edzés után segíthet valamit ha iszik egyet az ember illetve adódhat olyan helyzet hogy nincs ideje az embernek kajálni és akkor legurít egyet zabbal eddig oké na de olyan indokkal inni hogy nem tudja a megfelelő mennyiségű tápanyagot bevini kajából? vicc aki erre fogja az váltson sportot ha már eleget enni se bír... én kb fél éve nem ittam fehérjét és én csak javultam tőle nem vagyok felpuffadva szóval rendesen tudok kajálni edzés után és nem nem estem össze sőt ugyan úgy fejlődök mintha használnám
13/13 likebike válasza:
Cortez már rég nincs itt,megunta a sok trollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!