Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje poroknak van értelmük?

Asddasasdasdasdasd kérdése:

Fehérje poroknak van értelmük?

Figyelt kérdés
Láttam Facebookon egy fehérjés vödör címkéjét 30 grammban 21,5g fehérje ez egy adag. És azt nem értem hogy pl haverok meg az edzős közösség mért van odáig meg vissza a fehérjéért hogyha ez ugyan ott van mintha megevett volna az ember 100g csirkemellet. A reklámok alatt írták hogy így meg úgy hatott meg ekkorát nőttem közben meg nem ugyan ott lenne az ember ha 100g csirkemellet eszik még? (vagy valamit rosszul tudok?)

2016. nov. 15. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
persze van értelme a neve is táplálék kiegészítő nem csoda szer csak ki tudod egészíteni a napi kcalt ennyi . vagy ha nem tudsz reggelizni iszol egyet és meg van oldva ..
2016. nov. 15. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:
a zabot ízesíteni teljesen jó,úgyhogy van értelme.
2016. nov. 15. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Van, praktikus.
2016. nov. 15. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy kényelmi, élvezeti megoldás.
2016. nov. 15. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs, nem is egészséges.
2016. nov. 15. 20:53
 6/13 anonim ***** válasza:

kényelem,praktika

ennyi

2016. nov. 15. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Az ennyiről jut eszembe. Mi van cortezzel?
2016. nov. 15. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Van ertelme. Kenyelmes, praktikus.
2016. nov. 15. 21:01
 9/13 dirtboy ***** válasza:
88%

az autónak van értelme mikor gyalog is eltudsz jutni oda ahová menni akarsz?

komolyan mondom nem értem hogy nem képesek gondolkodni az emberek,miféle figurák kerül neki ki az iskola padokból hogy ennyit nem értenek meg, magyarázni kell.

a táplálék kiegészítő mint neve mutatja kiegészít.

arra jó hogy segít bevinni a napi tápanyag mennyiséget.

nem kötelező használni,ha neked szimpatikusabb xy mennyiségű húst megenni és semmi kiegészítőt nem használni akkor tedd azt.

az meg hogy reklámozzák a testépítők szintén nem meglepő,nyilván nem sebeők jános lesz a reklámarca.

és igen,azt fogják mondani hogy izmot épít hiszen azt is teszi,akár csak a hús is,de mivel nem túloznak a reklámoknál? mosópor reklámnál is így fellázadsz? az sem tesz pedig csodát a fehér pólóval.

az is nyilván való hogy a testépítők nem ettől néznek ki úgy,de természetesen nem mondhatják hogy tele vannak szteroiddal,meg minek,ez mindenki tudja.

2016. nov. 15. 21:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így már értem.
2016. nov. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!