Ez ember- és chfüggő. Van, aki betol napi 1000 grammot és semmi baja... S van, aki nem puffad, de enervált lesz 100 grammtól.
Ha valamire gyanakodsz, talán cseréld le valami másra, akár csökkentheted a ch-t is a zsír javára, hátha az jobban bejön. Előre nem tudhatjuk, mivel lehet bajod.
okozhat.
de ezen a szinten amit írsz az már lehet enyhe glutén érzékenység is.
a zabnál viszont érdemes megvárni amíg teljesen megszívja magát vízzel és utána enni,mert ha a beledben szívja meg magát akkor tényleg lufira puffadhatsz hiába gluténmentes.
Igen, az én belem sem bírta, mikor tiszta kajával próbáltam tömegelni, pedig nekem nem is kellett sok. Egyszerűen a gabonák kifektetik a belem. Ha ugyanazt a CH-t gyümölcsből viszem be, akkor semmi bajom.
Én arra gondolok, hogy nem mindenki győzi enzimmel azt a sok keményítőt lebontani. Most gabonamentesen kajálok, tök jó az emésztésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!