Hol találok szakirodalmat a mellről nyomáshoz, elemeléshez, guggoláshoz?
Olyan "szakirodalmat" ami azért a halandó földiek számára s érthető.
Többet olvasnék annál, mint amit a különböző átlag gyúrós oldalakon lehet találni.
Ahol kicsit jobban belemennek az anatómiába, a helytelen kivitelezés által okozott sérülésekbe,rávezetőgyakorlatokba,Ahol kicsit részletesebben elmagyarázzák,hogy mit,miért,mikor,hogyan,hányszor,stb.
Tudnátok nekem ilyet ajánlani?
Illetve,hogy lehet eljutni odáig,hogy valaki állva ki tudja nyomni a saját testsúlyát?
Ha ezt szeretné elérni valaki,,hogy építse fel az edzését? Nekem kb 20 kiló kell még :-( nagyon soknak tartom
előre is köszönöm
pl írnak minden félét a guggolás mélységének a térdre gyakorolt hatásáról.
Jó lenne már tudni mi a helyzet.leírják l,hogy a tér maradjon a lábszár, a boka felett máshol meg, hogy a súlyemelők nagyon mélyre mennek, térdük is durván elöl van,de ez se veszélyes.
Akkor?- jó persze aki fiatalon kezdni az más.
Nekem az a fontos,hogy ne tegyen tönkre.
Nem fogok versenyezni és sose fogok igazán nagy durva súlyokkal dolgozni.Csak hobbi és szeretném ha egészséges maradnék tőle.
Angolul tudsz?
Powerbuilder e-bookját olvastad már? Az pl nemrossz alapozó. Ha az angol nemgond, tudok még párat adni.
Sajnos az angol nem megy :-(
A Powerbuilderbe még csak beleolvastam meg feliratkoztam a hírlevélre.
Nah ezt nem tudom hogy milyen formában találod meg, de keresgélj ilyen sportképzések tantervében, hogy milyen tárgyaik vannak, milyen témák.
És aztán googlizz rá azokra a tárgyakra, írd be mögé hogy "jegyzet". Így sokmindent megtalálsz, rengeteg egyetemi jegyzet teljesen ingyen letölthető. Anno én is mindig így kerestem, csak műszaki területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!