Velemenyeket! Minel tobbet. Melyik csoportba tartozol?
Figyelt kérdés
1.Ki szamolja csak a hus feherjet es egyebnek nincs ertelme,mert egyszeruen s.z.a.r feherje? (Zab/Puffasztott rizs stbstb)
2.Es ki van ugy,hogy minden feherjet szamol?
Miert?
Szerintem mindenkepp a masodiknak van ertelme,de ma valakikkel nagyot vitaztam ez miatt..
2016. nov. 14. 21:25
1/10 anonim válasza:
Valahol régen olvastam erről, a húsféléknek teljes értékű az amino profilja, még a legtöbb növényi fehérjéknek nem, szója az egyik kivétel( talán az egyetlen?)
Én csak a húsfélék, tojás, túró-ban lévő fehérjéket számolom.
2/10 anonim válasza:
1es csoport hive vagyok. Hus, turo a feherjeforras. Nincs olyan, hogy sz*r feherje. De pl a zab feherje tartalma elhanyagolhato, masreszt nem olyan hasznos mint ami a husban van. Harmadreszt jobban jarsz ha mindig lefele kerekitesz es megprobalsz tobbet bevinni a szervezetbe.
3/10 anonim válasza:
Én számolom a növényit is. Ha a növényit nem számolod, akkor vagy kifutsz a kcal limitedből vagy feleslegesen beviszel több fehérjét, ami energiának lesz elhasználva és drágábbat szarsz. Ha fogyasztasz állati fehérjét is, akkor jobban hasznosul a növényi is. Meg elég sok növényt el kell fogyasztani egy nap a ch miatt, így már nem is olyan kevés az a fehérje, ami van bennük.
4/10 anonim válasza:
3. csoport, egyáltalán nem eszem állati eredetűt.
7/10 anonim válasza:
Én mindent számolok amit csak megeszek.
8/10 anonim válasza:
Mindent számolok, my fitness pal alkalmazást használok hozzá.
9/10 mannnocska válasza:
Én CSAK kalóriákat számolok jelenleg.
Persze hozzá kell tenni, hogy nem célom tömeg szerzése, csak szeretek edzeni, stresszlevezetés, meg kompenzálom az ülő munkahelyet.
10/10 imakommandós válasza:
1-es csoport, de nem vagyok ennyire szelsoseges, hogy csak husfeherjenek van ertelme. Mert szamolom a tojast es a turot, a tejsavot, es a szojat is. a tobbit viszont nem. pl nem fogom beleszamolni a zabot, vagy barmilyen hitvany novenyi cuccot. pl. eszek ket virslis pizzas bagettet, akkor nem fogok nekiallni kalkulalni, hogy most ebbe mennyi volt a feherje, ami amugy is inkomplett lenne izomepiteshez. csak a kaloriat figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!