2500-2600 kalória megfelel szálkásításhoz, vagy egy kicsit sok?
Figyelt kérdés
1.etkezes: 100g zabpehely, 15g lenmagolaj, 200g csirkemell, 200g alma
2. 100g zabpehely, 200g csirkemell, 200g uborka
3. 100g zabpehely, 200g csirkemell, 200g paradicsom
4. 200g csirkemell, 200g uborka
5. 150g sovány túró, 200g paradicsom
Ezeken felül megy napi szinten. 3db halolaj kapszula amiben van 45 kalória együtt. + 2db mega daily one plus. Külön E,D,C,B komplex vitamin, mindegyikből 1 db. 2db Calcium magnezium. 1db cink. Izületvédő. És napi 1 vastabletta.
2016. nov. 8. 20:15
2/9 anonim válasza:
Van, akinek kicsit sok, van, akinek nagyon sok, van, akinek 4000 kcal is kevés, mert aktív vagy izmos óriás vagy akármi... Nem írtál magadról semmit, de mindegy, mert akkor sem tudnánk, ez egyéni. Csak kitapasztalni lehet.
3/9 anonim válasza:
az összeállitás jó, jó kaják, jó cuccok mennek, mennyiséget viszont csak te tudod belőni, kezdd akkor 2500-al és ha heti 0.5-0.7kg megy le akkor jó, ha több/kevesebb akkor úgy változtasd
4/9 anonim válasza:
Nem tudom de köszi az étrendet, lopom. :)
5/9 anonim válasza:
Vitamin feleslegesen sok, elég a multi + c és ca-mg. Ha pedig megy lenmag minek a halolaj kapszula? lenmagba van omega 3 és 6, én nem szednék mellé halolaj kapszulát.
Amúgy egy fontos dolgot kihagytál, nem is értem eddig mért nem kérdezett rá senki, test súlyod??
6/9 A kérdező kommentje:
74 kg
2016. nov. 8. 21:39
7/9 anonim válasza:
Necces, szerintem jobban le kell majd csökkentsd, de egy próbát megér.
8/9 anonim válasza:
#5: Én írtam, hogy nem ismerjük az adatait, de azzal se érnénk sokat. 50 kilósan is lehet kevés, ha kicsit aktívabb élete vagy gyorsabb anyagcseréje van... Ismerek olyat, aki nem izmos, jóval kisebb súlyú, mint a kérdező, mérsékelten aktív és ennyivel fogyna, ha nem is gyorsan. Az anyagcsere sokat szór.
9/9 anonim válasza:
Az igaz, de nagyjabol belehet loniire szamithat egy adott energia bevitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!