Rendesen beparáztam szúrás előtt, mit csináljak?
Szakmai válaszra lenne szükségem.
Itt van a szuszi előttem és kajak nem merem beszúrni. Értem hogy mi hogy van, van anti ösztrogén stb stb. Össze van állítva a kúra, minden okés. Csak az nem hogy nem merem beszúrni. Combba nyomnám, de ez biztos elér az izomba? Valamilyen szinten zsíros a lábam, csak azért. És félek hogy kb a zsírba adnám. A tű 23g. Elvileg ez jó, nem? Valakinek 24g, az is megfelel? Lefertőtlenítettem mindent stb., szóval ezen lendüljünk át, csak valaki nyugtasson meg mert a falnak megyek...
3 centi is elég combba, én annyival adom. A tű hosszúságát nézd, ne azt, hogy hány g-s. Beadhatod te 18g-s tűvel is, ha nem hugyozol be a fájdalomtól és bebírod nyomni.. :D Amúgy én is 23g-vel szúrom.
Én is paráztam első szurinál, sőt, első 3-4-nél inkább, aztán rutinmeló volt az egész. Beszúrod, visszaszívsz, ha bubisodik, benyomod, ha tuti nincs levegő a fecsibe, akkor az se gond, ha jön kis vér visszaszíváskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!