Önmagában elég a fehérje por?
Figyelt kérdés
70kg vagyok és 190 cm.Heti 3x crossfittezek .Ha elkezdek fehérjét inni akkor lehetséges a tömeg növelés vagy ez így önmagában kevés?El kéne kezdenem kondizni heti2x +az étrendre is figyelni?A cél 80kg lenne.Válaszokat előre köszönöm:)2016. okt. 28. 19:55
1/10 anonim válasza:
eddig ez a kedvenc trollkérdésem.
crossfitt :DDD
2/10 A kérdező kommentje:
?
2016. okt. 28. 20:10
3/10 anonim válasza:
A fehérje csak tápanyag. Egyél többet és eddz teremben
4/10 anonim válasza:
ja te tényleg crossfittezel? ez komoly?
megkérdezhetem, hogy miért? ha jól akarsz kinézni, akkor testépités, ha kifejezettem csak a nyers erő érdekel, akkor erőemelés, ha verekedni akarsz, küzdősport, ha meg majomkodni akkor SW vagy tornászkodás. a CF a világ legértelmetlenebb sportja, mert ezeket összekeverik - jó küzdősport nicns benne - és ezért egyikben sem jó. persze a semminél jobb, de na.
sz.rul néznek ki, gyengék, és még húzódzkodni sem tudnak. az meg az itteni szinvonalat jelképzei, hogy le vagyok pontozva :D
5/10 anonim válasza:
Crossfittel a büdös életben nem fogsz felszedni 10 kg izmot. Súlyzós edzés+tömegnövelő étrend+évek.
7/10 anonim válasza:
Nah megint jön hogy a cf szar, és mondják ezt olyanok, akik életükben nem próbálták.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) annak ellenére,hogy bunkó lekezelő és gusztustalan módon fogalmazta meg a legtöbb válaszoló
2016. okt. 28. 21:01
9/10 anonim válasza:
Látod itt csak par @sztok vannak akik nem is tudnak mindent. Kaja kell önmagában kevés lesz. Kcal kell számolni és legyen több mint amennyi kell. 100-160 g fehérjét egyél sok szénhidrát kevés jó zsírt és nőni fogsz.
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó Köszi a választ :)
2016. okt. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!