Ha testépítő szeretnék lenni melyik nap milyen izomcsoportokat érdemes edzeni, hogy mind fejlődjön? Melyik izomcsoport edzése mehet egy napra?
kezdésnek heti 3-4 edzés is elegendő hidd el, többre mész vele mint heti 6edzéssel, azzal még ráérsz
Icf5x5 tervet találsz ha kigooglezed:) de gyakorin is le lett irva ezerféle edzésterv, ezek mellé az étrend és az életvitel(pihenés,bulizás stb) is olyan legyen
mell bicepsz alkar
láb
pihi
váll tricepsz csuklya
hát
pihi
Herold, sorozat és ismétlés számot leirnád? bocsi, biztosan irtad már korábban, de épp tervet váltok és ez amit most leirtál nagyon jónak tűnik
heti3 teljes testről váltanék
köszi:)
ja és azért nem nyitottam új kérdés, vagy krédeztem privátban mert gondoltam a krédezőnek is hasznos lenne
5-ös voltam, ha valaki belekötne:)
ez egy hatalmas vita téma... mindenki mindig arra esküszik, amit éppen csinál...
én osztott edzéssel kezdtem, akkor az volt a király, aztán icf 5*5 akkor az volt a zseniális, aztán HST teljes test, aztán HST A-B napos bontás... Most újra osztott edzés...
Olvass sokat a témában csinálj magadnak edzéstervet és legyen saját véleményed, ne gyk-n okosodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!