Ez mar tenyleg nem szep egy nőnek?
Ìgy mar vilagos! Ezek szerint, aki ezert ma leszòlt, annak más az izlèse. Csontos nem vagyok mert a fenekemen van 40ből 10kg ... most valtok edzestervet..
Koszonom szepen az elismerest igyekszem, mert miòta igy èlek fittebbnek erzem magam es egèszsègesebbnek!! Smink es csontsovanysag.. hat igen , egy -ket baratnomon latom ezt a butasagot. De egyszer minden csaj rajön, hogy jobb egy kis felesleg , ahogy èszrevettem!
Èn minden esetre innentől nem foglalkozom másokkal csak kellett egy kevès megerosites , hogy nem vagyok ferfias..
Szerintem gyönyörű vagy! Igaz nekem csak a sportos nők tetszenek. Talán azért mert én is sportolok.
Minap beszéltem két barátommal (ők nem sportolnak), nekik már sok lennél. Sok férfi nem szereti, ha a barátnőjén van izom, rajta pedig nincs. Valahol érthető. :)
1- igen kicsit annak nez ki kepen mar latom. Semmi gond, nem veszem magamra.
Igen igy mar ertheto.. ez olyan mint a vekony vagy molett lanyok ezekszerint, kinek mi. Na de legalább megìrtâtok nekem ès nyugodt szívvel csinálom tovább . Bár a hasamon már nem akarok több izmot. Inkább ext tartani! :)
Köszönöm szèpen az elismérèseket, tippeket ès felvilágosítást! Igazatok van , de nem is szeretnèk mindenkinek tetszeni szóval nembaj..jó ez így, nekem tetszik h ìgy alakulok mindenkinek aki edz ès küzd egy kitűzött cèlèrt Kitartást kívànok.:)
szep az abrazatod, gratulalok. :)
formas a hasad es a melled is szep kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!