Ez mar tenyleg nem szep egy nőnek?
Az nem a te problémád, hogy sok férfinak kisebb a bicepsze. Nem a tied túl nagy, az övék pici, mert nem edzenek.
Ha nem kokszolsz, az életben nem leszel túl izmos vagy férfias. Tudom, egyesek a spagettivégtagú nőket szeretik, de ez megint csak az ő bajuk.
Te és a férfiasság az legalább három. Fel nem fogom, hogy lehet ilyen kinézetre azt mondani, hogy férfias... Az izmok nem férfiasak (már egy szintig), az izmok szépek... Persze én kicsit elfogult vagyok, de teljesen OK, ha egy nőnek is rendes izomzata van s elbír némi súlyt... Egészségesebb, szebb, jobb.
Amúgy pedig ez a te tested, a te dolgod eldönteni, meddig gyúrj. Másoknak úgysem tudsz megfelelni teljeskörűen, de nem is kell.
Igen, igazad van. Igazabol csak az erdekel tenyleg mas is ezt gondolja vagy nem sok? Nem szeretnek tulzasba esni!
Miert irtad hogy fogyjak ha kerdezhetem? Akkor mar csontos lennèk.. es utalom ha valaki csontos nem hogy mèg Èn az legyek. :) sztem nem vagyok mar kövèr!
Fogyni nem szabad, és ahogy előttem is írták, Ha nem szedsz szteroidokat akkor soha a büdös életben nem leszel olyan nagy darab izomagyú mint a férfiak. Én bevallom örülnék ha ilyen izmos lennék, de nem 40 kilós.. Azt még én is soványnak tartom, főleg ha izomból épül fel.
gratulálok neked, szép eredmény.
Akkor nemtudom az elso miert irta h fogyjak.:(
Koszonom szepen , nem terveztem hogy 40kg leszek.. 13kg ment le es nem is gondoltam h ez ilyen gyorsan lemegy, nemis akartam a borom miatt, a combom felul iszonyat most azon dolgozom h kicsit enyhuljön! :)
Koszonom szepen az elismerest nagyon rendes Toled. Es koszi a biztatast! Viszont 149cm melle a 40mèg talan hatareset par plusz kg ot megengedek magamnak majd :)
Ti sportoltok?
Nekem eszembe se jutott volna azt írni, hogy fogyj. A hasadat elnézve a képen nehezen tudnám elképzelni, hogy különösebb felesleged legyen, egy nőnél egészségtelen, ha brutál szálkás, akkor menne le az izom is s mindenféle problémák lennének.
Az első hozzászólásomban csak kicsit tomboltam, hogy egyesek butaságokat beszélnek, de most leírhatom, hogy kifejezetten vonzó, nőies vagy a kép alapján. A férfiasra gyúrt nők nem ilyenek, a túl csontosak sem... A férfiak pedig teljesen máshogy festenek.
Talán az a gond, hogy sok nőnek a smink, ruházkodás és a vékonyság a nőiesség. Túl kevés izmosabb nőt látunk, az ehhez nem szokott szemnek ez furcsa. Ezzel együtt nem tudom megérteni őket. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!