1 ev alatt mekkora fejlodest lehet elerni ha jo a genetikad? Tudtok csatolni egy kepet egy lanyrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 12:20
1/19 anonim válasza:
relativ az egész. ez nem igy müködik. valakinek edzés nélkül kerekebb a se..gge mint másnak 10 év edzéssel.
2/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt eltuloztad..
Lehet kerek a segge ha narancsboros.
Szerintem.aki 2 eve edz annak csak szep a feneke es nem natancsboros.
2016. okt. 16. 12:46
4/19 A kérdező kommentje:
Mi nem biztos? Almodozol?
2016. okt. 16. 12:47
5/19 anonim válasza:
Ismerősöm van, az ő képét nem rakom ide. Előtte fogpiszkáló volt. Nagyjából 1-1.5 éve edzem, már 10/10 teste van, szép kerek fenék, tónusos feszes test, a melle is feszesebb lett és kicsit nagyobb.
Szóval elég nagy változást el lehet érni, akarattól függ.
7/19 A kérdező kommentje:
Herold...gondolkozz.. 10 ev alatt hogy ne lenne kerekebb feneke egy olyannak aki edz?
2016. okt. 16. 12:51
8/19 anonim válasza:
úgy hogy genetikalilag nem olyan a farizom formája. szerintem több nőt ismerek, aki edz, mint te.
9/19 anonim válasza:
a másik persze hogy a nők 99.9% rosszul edz, aztán csodálkoznak hogy nem fejlődnek.
10/19 anonim válasza:
így van. ezert írtam, h nem biztos. de majd kiderül. kezdd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!