Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztoszteron szint mennyire...

Tesztoszteron szint mennyire állandó? Tesztó szint növelő tesztelésén gondolkodom. Többi lent.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy megméretem a tesztoszteron szintemet majd kipróbálok tesztoszteronszint növelőket és újra megméretem. Mennyire járható út ez így ?

2016. okt. 11. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tribulusrol nem tudtak igazolni, hogy merhetoen emeli a tesztoszintet mindenkinel egy csoporton belul. vannak vele kutatasok, ugyhogy szerintem felesleges azzal faradnod. talan a gorog szena ha jol emlekszem er valamit. de utana kene nezni most faradt vagyok. vannak az ujgeneracios termekek. pl THG. de arra sincs semmi garancia, hogy merheto emelkedest okoznanak. igazabol a legtobb csak marketing. jol megelnek belole.
2016. okt. 12. 00:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem arra vonatkozik a kérdés. Egyáltalán nem. Hanem hogy tudnám e ilyen módon tesztelni tesztó szint fokozót. Nem az a kérdés hogy hatásos e.
2016. okt. 12. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:
De ezt mar megvalaszoltam. Tudnad csak csinalj egy fullos rendszert az eletedbe. Csinald mondjuk 2 hetig. Meresd le a szintet. Aztan kezdd el a tribulust es mindent ugy csinalj ahogy eddig. (Kaja edzes pihenes). Aztan 2-3 het tribukus utan lemered ujra. Majd a 2 eredmenyt osszemered. Ennyi.
2016. okt. 12. 01:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Oke, köszi
2016. okt. 12. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!