Van esély arra, hogy tényleg csinos, formás nő legyek, vagy felejtsem el?
Sziasztok!
Hát, az van, hogy kb 165 centi magas és 48kg vagyok. Nincs szép formás husis combom, fenekem, és 75b-s mellem van. Néha az XSes ruhák is nagyok mellben,a nadrágokról nem is beszélve..
Nem válogatok, mindent megeszem, húst, zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, krumplit és napi 4-5x eszem is meg nassolok (imádom az édességet). Egy deka nem jön rám fel. Régebben sportoltam de most sajnos arra nincs időm. Jó ideje hallgatom kedves rokonoktól hogy undorítóan nézek ki, lyuk van a lábam közt és a párom nem kutya, hogy csontokkal játszon, menjek orvoshoz. El is mentem. (Hála égnek) a vérképem teljesen jó. Szedtem B12 vitamint de semmit nem értem el.
A férjem állítja, szép vagyok így, de ha a tükörbe nézek, és se comb, se popsi... Csak a sportosabb pólókat hordom nincs dekoltázsom... Hogy mondjam, nem érzem magam nőnek. Az internet tele van képekkel formás szexi lányokról, a párom is jól megnézi őket (nem vak) a haverokkal szinte csak erről dumálnak. "ez milyen jó nő, az milyen jó nő"
Szeretném a tanácsotok kérni. Megfogadom, csak pár kilót fel kéne szedni...
Nagyon köszönöm, hogy időt szántok rám.
L/24
Állítsd össze a tömegnövelő étrended, aztán akár otthon is elkezdheted az edzést. Teremtől tényleg nem kell tartani, mindenki elkezdte valahol, senki sem születik izmosnak.
Tudom milyen ha nem támogat a család, de ne foglalkozz vele. Ha komolyan akarsz eredményt, akkor sikerülni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!