Van esély arra, hogy tényleg csinos, formás nő legyek, vagy felejtsem el?
Sziasztok!
Hát, az van, hogy kb 165 centi magas és 48kg vagyok. Nincs szép formás husis combom, fenekem, és 75b-s mellem van. Néha az XSes ruhák is nagyok mellben,a nadrágokról nem is beszélve..
Nem válogatok, mindent megeszem, húst, zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, krumplit és napi 4-5x eszem is meg nassolok (imádom az édességet). Egy deka nem jön rám fel. Régebben sportoltam de most sajnos arra nincs időm. Jó ideje hallgatom kedves rokonoktól hogy undorítóan nézek ki, lyuk van a lábam közt és a párom nem kutya, hogy csontokkal játszon, menjek orvoshoz. El is mentem. (Hála égnek) a vérképem teljesen jó. Szedtem B12 vitamint de semmit nem értem el.
A férjem állítja, szép vagyok így, de ha a tükörbe nézek, és se comb, se popsi... Csak a sportosabb pólókat hordom nincs dekoltázsom... Hogy mondjam, nem érzem magam nőnek. Az internet tele van képekkel formás szexi lányokról, a párom is jól megnézi őket (nem vak) a haverokkal szinte csak erről dumálnak. "ez milyen jó nő, az milyen jó nő"
Szeretném a tanácsotok kérni. Megfogadom, csak pár kilót fel kéne szedni...
Nagyon köszönöm, hogy időt szántok rám.
L/24
Hát majd akkor kölcsönveszem férjem kisebb súlyat kezdetnek, aztán megyek terembe.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a bátorítást, a motivációt, rendesek vagytok nagyon. :) igyekezni fogok, remélem, végre kinézhetek valahogy.
Mehetsz terembe ha úgy gondolod de szerintem értelmetlen!Otthon ugyan úgy meglehet edzeni a testet mint a terembe(biztonságosabb, kevesebb idő, kevesebb vagy semennyi pénzből).De ha a szíved azt súgja, hogy terembe menj és ott dolgoztasd meg a tested tedd azt!
Hiszed vagy sem az izmok vagy összehúzódnak vagy nem.Többre nem képesek...Lényegtelen hogy otthon egy felmosóvödröt emelsz fel vagy egy egykezes súlyzót(persze a kg kivételével).
Először összeszedem magam.. Be kell valljam, tartok a teremtől. Talán kicsit erősebb vagyok mint elsőblikkre látszik, fizikai munkát végzek, autóalkatrészeket csomagolok (fék, generátor, kompresszor, fényszóró), de mégis, úgy érzem, komikusan festenék gépeken és nem szeretnék röhely tárgya lenni. Párom már előszedte nekem az 5kg súlyokat, nézünk gyakorlatokat hozzá
Aztán ha lesz egy kis önbizalmam és.tudom mit miért csinálok, elmegyek terembe.
Emberfüggő, kinek mi jön be. Én pl. itthon edzek. A súly ne legyen már gond, nálam nehezebb szegényebbnek lenni, de én is veszek, ha elfogy. Nem hiszem, hogy a kérdezőnek hipp-hopp 100 kilók kellenének, 40-50 kilónyi tárcsa és rúd pedig nem kerül sokba.
De azért a teremtől sem kell félni. Miért néznél ki komikusan a gépeken? A gépek akárkinek valók, te nyilván kisebb súlyokat használsz rajtuk, főleg eleinte. És? Terhelést adsz a testednek, az a fő, az tökmindegy, hogy néz ki, de tényleg nem értem, miért festenél komikusan.
A rokonaid igen buták. Izmos csontváz :D Nem, ha már a test csontváz szint felé mozdul, akkor nincsenek nagy izmok, lebontja a test a költséges izmokat a vészhelyzetben. De akkor fogysz, ha túl keveset eszel, ha többletben vagy, akkor jön izom és nem megy zsír, mégis miért menne? Nem értened hozzá, csak osztják az észt, ez borzalmas.
Na. Ez a kép ez... Ez Na! (csak rövid a hajam de az meg megnő, rágyúrunk arra is) fú.. Nagyon köszönöm!
Hát megpróbálok mindent, igazán. Igyekezni fogok. Feldobtátok az elkövetkező influenzás hétvégém. Nem tudom kik vagytok de imádlak titeket! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!