Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyúrósok nem esznek csontos,...

A gyúrósok nem esznek csontos, bőrös húst?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy számolgatnak, hogy mit esznek. De akkor csirkeszárnyat, vagy csirkecombot nem is esznek, mert csont van benne és bőr? Azt nem tudják úgy kiszámolni, hogy mennyi úgy a színtiszta hús. A gyúrósoknak van erre valami módszerük, hogy ezt kiszámolják, vagy ennyire nem furfangosak?

2016. okt. 4. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
a bőrében van a vitamin
2016. okt. 4. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
De azt nem tudják kiszámolni, hogy mennyi a tápanyag, ezért depresszióba esnek, mert 20kcal miatt elhíznak, vagy nem fejlődnek.
2016. okt. 4. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem kell rápörögni, sőt aki évek óta edz az már fejben számol, mert tudja mi mennyi. És nem ijednek meg 20kcal plusz vagy mínusztól. Baromság.
2016. okt. 4. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Túlzásba viszik a számolgatást, és sok baromságot össze is olvasnak.
2016. okt. 4. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, egyesek maradandó lelkisérülést szereznek 20kcal miatt. Meg hát gondolj bele, a csontról mégis hogyan lehetne levágni a húst, hogy lemérd? Tiszta lehetetlen.
2016. okt. 4. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

A csont pont nem gond, az ember leméri edzés után. Az semmi ahhoz, amit a kalóriabázisosok össze nem kombinálnak a rántott csirkével, amiről lecsöpögtetik az olajat szalvétán, víz ki, zsír be, nem is értem őket, de mindegy.

Én tojást eszem. Teljesen szabványos méretű tojásokat (a sárgája aránya persze változik, de kicsire nem adok).

Senki nem tudja 10-20 kcal pontossággal kiszámolni az ételeit. Mennyire érett a sütőtök, ha eszik olyat (azt olvastam, hetedannyi ch van az éretlenben, mint az igazán érettben)? Savanyú alma, édes alma... Mennyire vizes a hús s hogy sikerült a kókusztej? :D Lehetetlen pontosan. De a kalóriaégetésünk még sokkal bizonytalanabb.

2016. okt. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!