Ez az étel alkalmas diétázáskor?
Figyelt kérdés
csirkemell
zöldség keverék hozzá adva es foghagymás szójászószos paccal leöntve es wokban elkeszitve,pici so es bors
olaj nelkul,rizs nelkul eszem
2016. szept. 29. 19:18
1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat,és keményítő is van benne
2016. szept. 29. 19:20
2/7 anonim válasza:
Nem, ez hizlaló. Ágnes megmondta a tegnapi üzenetben, hogy ő levesdiétával fogyott le.
3/7 A kérdező kommentje:
de elvileg nincs benne semmi olyan ami hizlaló lenne,vagyis olyan sok ami ártana
2016. szept. 29. 19:23
4/7 Cortez70 válasza:
Fokhagyma. Amúgy mehet persze. De nem egy kaján múlik ez, a napi makróbeviteledbe kell beleférnie. A napi össz számít.
6/7 A kérdező kommentje:
en nem ilyen cikkekre vagyok kivancsi mert nem az a lany vagyok aki olyant olvas,kondizok ,es kicsit szeretnék szálkásítani es ujitani szeretnek az ételeken
egyebkent cortez,igen,ugy csinalnam hogy beleférjen a napi bevitelbe
2016. szept. 29. 19:49
7/7 anonim válasza:
Te is láthatod az összetételén, hogy nem rossz. Mondjuk a szóját én úgy kerülöm mint a pestist. Nem tudom, hogy a szószra mennyire igazak a negatívumai, de abból úgysem használ sokat az ember. A keményítőből sem raksz belőle gondolom egy vagonnal, szóval bele kell férjen a makróidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!