Na szóval. Ha egy 56 kg lanynak van narancsbore. Es elkezd izmotnovelni attol a narancsbor nem. Fog elmulni igaz? Vagy talan kb fel ev utan eltunik?
A lányoknak így rakódik le a zsír... mivel ilyen a zsírszövetük... attól, hogy izomtömeget nö elsz, nem fog elmúlni... ellenben nagyobb izomtömeggel egyszerűbb lesz szálkásítani(fogyni) mivel a több izom, több kcalt fogyaszt...
És így valóban le lehet pucolni a narancsbőrt...
Minden más átverés, tudatlanság kihasználása(pl a lifetilt...), vagy placebo...
Nekem 46 kilósan is volt narancsbőröm, szóval tudom, miről beszélsz. Most kb. 51 vagyok, de már edzek 2 éve és tisztán is eszem. Rengeteg sok narancsbőr eltűnt, ami maradt is alig látszik.
Igazából nincsenek nagy titkok, mert titkos receptek, praktikák: súlyós edzés és tiszta kaja, illetve sok víz szükséges hozzá és nagyon szépen rendbe tud jönni a bőr.
Én a tipikus piszkafa, semmi izom, "skinny fat" lány voltam. Ezért is voltam 46 kilósan tiszta narancsbőr. Kanalaztam az üveg Nutellát, meg tábla csokikat ettem majdnem minden nap.
A zsír elég gyorsan le is ment, az izom már nehezebben jött. Most, hogy el tudd képzelni, milyen a forma: a lábam és a fenekem szép izmos, a fenekem formás, feszes. A hátam is elég izmos, a karom lassabban fejlődik és hátrányból indult (az volt a legvékonyabb, leggyengébb), mostanában látni a bicepsz és a tricepsz izolációját, illetve a vállam is gömbölyödik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!