Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na szóval. Ha egy 56 kg...

Na szóval. Ha egy 56 kg lanynak van narancsbore. Es elkezd izmotnovelni attol a narancsbor nem. Fog elmulni igaz? Vagy talan kb fel ev utan eltunik?

Figyelt kérdés
Koszonom .
2016. szept. 26. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Meg a fehérje amugy táplálékkiegészítő. Ha be tudsz vinni a tápanyagokból megfelelő mennyiseget akkor nem is kell. Azért c-vitamin meg omega3 elfér.
2016. szept. 26. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

A lányoknak így rakódik le a zsír... mivel ilyen a zsírszövetük... attól, hogy izomtömeget nö elsz, nem fog elmúlni... ellenben nagyobb izomtömeggel egyszerűbb lesz szálkásítani(fogyni) mivel a több izom, több kcalt fogyaszt...

És így valóban le lehet pucolni a narancsbőrt...

Minden más átverés, tudatlanság kihasználása(pl a lifetilt...), vagy placebo...

2016. szept. 26. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Nekem 46 kilósan is volt narancsbőröm, szóval tudom, miről beszélsz. Most kb. 51 vagyok, de már edzek 2 éve és tisztán is eszem. Rengeteg sok narancsbőr eltűnt, ami maradt is alig látszik.

Igazából nincsenek nagy titkok, mert titkos receptek, praktikák: súlyós edzés és tiszta kaja, illetve sok víz szükséges hozzá és nagyon szépen rendbe tud jönni a bőr.

2016. szept. 27. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszi. Ha 2 eve edzel..akkor biztos mar eleg izmos vagy... ha megkerhetlek kuldesz egy kepet fej nelkul? Csak kivancsi vagyok mit ertel el a 2 ev alatt :) privatba persze es ha akarsz.koszonom elore is
2016. szept. 28. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a tipikus piszkafa, semmi izom, "skinny fat" lány voltam. Ezért is voltam 46 kilósan tiszta narancsbőr. Kanalaztam az üveg Nutellát, meg tábla csokikat ettem majdnem minden nap.

A zsír elég gyorsan le is ment, az izom már nehezebben jött. Most, hogy el tudd képzelni, milyen a forma: a lábam és a fenekem szép izmos, a fenekem formás, feszes. A hátam is elég izmos, a karom lassabban fejlődik és hátrányból indult (az volt a legvékonyabb, leggyengébb), mostanában látni a bicepsz és a tricepsz izolációját, illetve a vállam is gömbölyödik.

2016. szept. 28. 13:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Wow ugyes
2016. szept. 28. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen retardált pontoz le, de ez így van ha tetszik ha nem :)
2016. szept. 28. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!