Ha nincs meg a napi 1,5-2g fehérje/tzskg akkor neki se kezdjek vagy csak lassaban fogok fejlődni?
Kezdőként, naturálban szerintem nem is kell 2g, de a 1,5-öt legalább közelíteni kéne. Ezt már játszva be kéne vinned kajából, főleg ha a növényi fehérjéket is beleszámolod. Ennyi talán még egy átlagos étkezésben is benne van.
Tapasztalatot nem tudok mondani, de kevesebbel is lehet talán kis ideig fejlődni, ha a többi feltétel adott, és nem edzel túl sokat. A túledzés és elégtelen tápanyagbevitel miatt még gyengülni is lehet.
Nem kell tobb 2nel nem hasznosul
Eleg annyi szamold a novenyi feherjeket is es meglessz egyel huvekyeseket abba sok van es nem is draga
1,5 azért nem árt, bár van, aki jóval alatta is fejlődik, picit szór az egyéni igény, mindössze a 1,5-2 egy remek szám, a legtöbbeknek ideális.
Nem tudom, mekkora vagy, de 1,5 g/ttkg fehérjét annyira könnyű bevinni az én szemszögemből, nekem alámenni lenne kegyetlen nehéz. Egyszerűen be kell iktatni fehérjeforrásokat, ha magától nem jó a fehérjebevitel, mi a probléma ezzel? Nem kell rengeteg vagy flancos és drága, sok lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!