Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nincs meg a napi 1,5-2g...

Ha nincs meg a napi 1,5-2g fehérje/tzskg akkor neki se kezdjek vagy csak lassaban fogok fejlődni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Kezdőként, naturálban szerintem nem is kell 2g, de a 1,5-öt legalább közelíteni kéne. Ezt már játszva be kéne vinned kajából, főleg ha a növényi fehérjéket is beleszámolod. Ennyi talán még egy átlagos étkezésben is benne van.

Tapasztalatot nem tudok mondani, de kevesebbel is lehet talán kis ideig fejlődni, ha a többi feltétel adott, és nem edzel túl sokat. A túledzés és elégtelen tápanyagbevitel miatt még gyengülni is lehet.

2016. szept. 25. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
értem, pihenni tudok elget, de a kajám átlagos csak picit jobban figyelek azért mi megy mi nem...
2016. szept. 25. 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Erről jutott eszembe, ha folyékony formájában vmivel több fehérjét vinnék be mint az össz bevitel fele lesz valami gond? vagy jobb mint ha az se lenne?
2016. szept. 25. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell tobb 2nel nem hasznosul

Eleg annyi szamold a novenyi feherjeket is es meglessz egyel huvekyeseket abba sok van es nem is draga

2016. szept. 25. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:
bakker, felnéztem gyors egy tápkieges oldalra csekkolni hogy milyen árban van vmi, erre egyből az összes ajánlott hirdetés ezen az oldalon is mind mind mindenféle szr -_-
2016. szept. 25. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Kezdőként (legalábbis nálam így volt) első pár hónapba fejlődsz.. Bármilyen fos is a kaja.
2016. szept. 25. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

1,5 azért nem árt, bár van, aki jóval alatta is fejlődik, picit szór az egyéni igény, mindössze a 1,5-2 egy remek szám, a legtöbbeknek ideális.

Nem tudom, mekkora vagy, de 1,5 g/ttkg fehérjét annyira könnyű bevinni az én szemszögemből, nekem alámenni lenne kegyetlen nehéz. Egyszerűen be kell iktatni fehérjeforrásokat, ha magától nem jó a fehérjebevitel, mi a probléma ezzel? Nem kell rengeteg vagy flancos és drága, sok lehetőség van.

2016. szept. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!